Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ – άσπρα μαλλιά: Τέλος οι…. πορτοκαλί τρίχες
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – άσπρα μαλλιά: Τέλος οι…. πορτοκαλί τρίχες

Τραμπ - άσπρα μαλλιά: Ο Αμερικανός πρόεδρος, φαίνεται πως έχει υιοθετήσει τη φυσική εμφάνιση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τραμπ – άσπρα μαλλιά: Viral έχει γίνει ο Ντόναλντ Τραμπ στα αμερικάνικα social media, μετά την εμφάνισή του με… άσπρα μαλλιά.  Ο Αμερικανός πρόεδρος, φαίνεται πως έχει υιοθετήσει τη φυσική εμφάνιση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, και ίσως αυτό ταιριάζει καλύτερα σε έναν 74χρονο άνδρα. Αφού τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια παραμένουν ακόμα κλειστά στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω του lockdown, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δεν μπορεί να περιποιηθεί τα μαλλιά του όπως θα ήθελε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Λευκό Οίκο, και όλοι παρατήρησαν τη διαφορά. Καθώς η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να σαρώνει στη χώρα, που πλέον μετρά περισσότερα από 3 εκατομμύρια κρούσματα, οι τελευταίες εμφανίσεις του Τραμπ παρουσιάζουν διαφορές. Ο Ντόναλντ Τραμπ, έχει αποδειχθεί πως τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα… ξανθά μαλλιά του και δεν χάνει την ευκαιρία να τα “υπερασπίζεται”, ειδικότερα όταν του λένε πως δεν είναι δικά του. “Είναι πολύ καλύτερα από των περισσότερων φίλων μου”, λέει ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις