Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Τελικός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Τελικός!

Σούπερ Λιγκ - πλέι οφ: Και η ισοπαλία ευνοεί τον ΠΑΟΚ, με το… στιλέτο στα δόντια για νίκη η ΑΕΚ - Αδιάφορα τα Αρης-ΠΑΟ και ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκπλέι οφ: Η μάχη των μαχών στο ΟΑΚΑ! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι “δικεφάλων”, που κρίνει την τύχη της 2ης θέσης. Η “ένωση” βρίσκεται στην 3η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ που είναι πια και το απόλυτο αφεντικό στη μάχη για το δεύτερο εισιτήριο στο Τσάμπιπνς Λιγκ. Σε περίπτωση νίκης της η ΑΕΚ θα ισοβαθμήσει με τους Θεσσαλονικείς, όμως θα έχει προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα στις δύο αγωνιστικές που απομένουν. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχονται από ένα σερί τεσσάρων νικών. Το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα θα μπει με το “μαχαίρι στα δόντια” για να κυνηγήσει τη νίκη και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση και έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της δεύτερης θέσης. Η νίκη είναι ζωτικής σημασίας σήμερα, αν θέλει να τερματίσει δεύτερος και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η δε ισοπαλία, ευνοεί ασφαλώς τον ΠΑΟΚ που θα του είναι αρκετή μάι ακόμα ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική για να καπαρώσει το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ήττας, πάντως, απόψε, τα πράγματα περιπλέκονται. Τότε θα πρέπει να κερδίσει τον Άρη την τελευταία αγωνιστική και να μην νικήσει η “ένωση” τον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απ΄ μεγάλη νίκη κόντρα στους “ερυθρόλευκους” και τους σταμάτησαν το αήττητο. Απόψε, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Αδιάφορα τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, οι αντίπαλοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Ειδικότερα, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό κίνητρο, στο “Κ. Βικελίδης”.  Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, δε, αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο “ Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” με τις δύο ομάδες να αναφέρουν πάρα πολλές απουσίες βασικών στο ρεπορτάζ τους!

Δείτε ακόμη:

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στα πλέι άουτ
Αμέτρητα στοιχήματα στην Superleague!
Ποδοσφαιρική βραδιά με ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις