Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Πασίγια στο Γεντί Κουλέ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Πασίγια στο Γεντί Κουλέ!

Σούπερ Λιγκ - πλέι οφ: Υποδέχτηκαν τους πρωταθλητές με “τουνελ” και χειροκρότημα οι Ηρακλειώτες που έκλεψαν την παράσταση με ποδοσφαιρικό πολιτισμό

Σούπερ Λιγκπλέι οφ: Ολυμπιακός τριών αστέρων. Επικράτησε εύκολα εναντίον του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Οι γηπεδούχοι επιφύλαξαν μια ζεστή υποδοχή, αφού χειροκρότησαν τους φιλοξενούμενους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά το σπάσιμο του αήττητου από τον ΠΑΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν χωρίς άγχος στο παιχνίδι και έφτασαν εύκολα στη νίκη. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και οι δύο ομάδες βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουράσουν τους παίχτες και έκαναν αρκετές αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από την αρχή, αφού άνοιξε το σκορ στο 10’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνης. Ο Ραντζέλοβιτς, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση διπλασίασε τα τέρματα των και σφράγισε τη νίκη των Πειραιωτών. Μετά το 0-2, οι φιλοξενούμενοι έκαναν διατήρηση δυνάμεων και επέλεξαν να απειλούν με αντεπιθέσεις.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στο β΄ μέρος

Στο β μέρος, ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, χτυπώντας τον ΟΦΗ στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να σταματήσουν την γρήγορη ανάπτυξη των «ερυθρόλευκων» και δέχτηκαν τρίτο γκολ. Ο Ελ Αραμπί έβγαλε συστημένη μπαλιά για τον Φορτούνη και εκείνος έκανε το 0-3. Ο ΟΦΗ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το γκολ του Δεληγιαννίδη στο 90’.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ραντζέλοβιτς (28’) – Φορτούνης (10’, 61’), Δεληγιαννίδης (90’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Πάγκαλος (Λασιθίου), VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Γουάλι, Σακόρ (Βαζ 46’), Κουτρουμπής, Ναμπί (Μπράουν 85’), Ζοάο, Βαφέας (Γιαννούλης 46’), Μαρινάκης, Σταϊκος (Σουρνάκης 71’), Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Νοικοκυράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Αλέν (Καραργύρης 87’), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (Σουρλής 88’), Καφού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γκασπάρ (Μαρτίνης 88’), Ραντζέλοβιτς, Χασάν (Ελ Αραμπί 26’, Μπρούνο 80’).

Δείτε ακόμη:

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στα πλέι άουτ
Αμέτρητα στοιχήματα στην Superleague!
Ποδοσφαιρική βραδιά με ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις