Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Σε κίνδυνο το σερί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Σε κίνδυνο το σερί

Serie A - προαναγγελία: Κρίσιμη αγωνιστική για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια - Στο Ούντινε η ντεφορμέ Λάτσιο - Τη Βερόνα υποδέχεται η Ρόμα

Serie A – προαναγγελία: Πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα έχει σήμερα η 33η αγωνιστική της Serie A. Η Σασσουόλο υποδέχεται την Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση και έχουν 8 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη. Διατηρούν ένα σερί τεσσάρων νικών και θέλουν να το συνεχίσουν. Από την άλλη, οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στην πρώτη θέση και βρίσκονται μια ανάσα από το να σφραγίσουν και μαθηματικά το 9 συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Η Ρόμα αντιμετωπίζει την Βερόνα σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση και έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Μίλαν. Θέλουν τη νίκη σήμερα για να μπορέσουν να αυξήσουν την διαφορά και να παραμείνουν  στις θέσεις, που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχουν δύο σερί νίκες και θέλουν να τις αυξήσουν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι στην 9η θέση και χρειάζονται τη νίκη για να συνεχίσουν να κυνηγούν μια πιθανή έξοδο στην Ευρώπη.

Serie A – προαναγγελία: Τα αλλα παιχνίδια

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς, η Ουντινέζε υποδέχεται την Λάτσιο σε ένα παιχνίδι, που οι Ρωμαίοι χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα. Η Λέτσε αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα σε ένα ματς, που θέλει τη νίκη για την παραμονή της. Η Μίλαν υποδέχεται την Πάρμα και θέλει τρίποντο για να παραμείνει στο κυνήγι της Ευρώπης. Η Μπολόνια, τέλος, κοντράρεται με την Νάπολι σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ, η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει την Κάλιαρι.

Δείτε ακόμη:

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στα πλέι άουτ
Αμέτρητα στοιχήματα στην Superleague!
Ποδοσφαιρική βραδιά με ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις