Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αφεντικό η Τσέλσι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αφεντικό η Τσέλσι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Αποσπάστηκε στο +4 από Γιουνάιτεντ και Λέστερ, θέλει μια νίκη σε δύο ματς (Γουλβς, Λιβερπουλ) για να “κλειδώσει” την τετράδα

15.07.2020 | 00:33

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Ίδρωσε” άλλα τα κατάφερε η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι υποδέχτηκαν την Νόριτς και επικράτησαν με 1-0. Με αυτό το αποτέλεσμα κρατάνε στα χέρια τους την υπόθεση Τσάμπιονς Λιγκ, ενόψει των δύο τελευταίων κρίσιμων αγωνιστικών. Παρέμειναν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέκτησαν μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στην 5η θέση.

Από την άλλη, η Νόριτς που έχει ήδη υποβιβαστεί, συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και γνώρισε άλλη μια ήττα (7η σερί μετά την επανέναρξη της σεζόν). Στο πρώτο ημίχρονο, η Τσέλσι ήταν φανερά αγχωμένη και δεν μπορούσε να απειλήσει την Νόριτς παρά τις φάσεις που δημιουργούσε. Όμως, το πολυπόθητο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις (45+3’), με κεφάλια του Ζιρού.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στο β΄ μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και να δημιουργούν ευκαιρίες με την Νόριτς να κλείνεται πίσω. Όμως, δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ, αφού ήταν αρκετά άστοχοι. Χαρακτηριστικό είναι, πως από τα 22 σουτ που επιχείρησαν τα 12 κατέλειψαν εκτός στόχου. Ωστόσο, το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό και έμεινε το 1-0 ως το τέλος. Τώρα, το έργο των Λονδρέζων είναι δύσκολο καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν Λίβερπουλ και Γούλβς. Ενώ, η Γιουνάιτεντ και η Λέστερ περιμένουν ένα στραβοπάτημα τους, για να τους υποσκελίσουν στη βαθμολογία και να τους «πετάξουν» εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε ακόμη:

Οταν Ελ Σαλβαδόρ και Ονδούρα πολέμησαν για την μπάλα!
Μεγάλο ντέρμπι για το Champions League στο ΟΑΚΑ
Η Ρεαλ κέρδισε 2-1 στη Γρανάδα και απέχει μία ανάσα από τον τίτλο!
Exit mobile version