BCL – κλήρωση: Περνάνε όλοι!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

BCL – κλήρωση: Περνάνε όλοι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

BCL - κλήρωση: Στα βαθιά, αλλά μπορουν πρόκριση και η AEK και το Περιστέρι - Ανοιχτός ο δρόμος για όμιλο και στον Ηρακλή, με Κεραυνό στον Α' προκριματικό!

15.07.2020 | 15:34

BCL – κλήρωσηΗ ΑΕΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο. Uα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες, όπως η Μπάμπεργκ, η Χάποελ Κολόν, η Καρσίγιακα, η Μπιλμπάο, η Σολέ και η Φορτιντούντο Μπολόνια. Eνώ η 8άδα θα κλείσει με όποια ομάδα προκριθεί από την προκριματική φάση. Mε την τετράδα των διεκδικητων να περιλαμβάνει τις Μπάλκαν, Τσμόκι, Νεπτούνας και Λόντον Λάιονς.

Το Περιστέρι του Νίκου Παπανικολόπουλου καλείται να παίξει κόντρα στις Τενερίφη, Σάσαρι, Στράσμπουργκ, Ρίγα, Γαλατάσαραϊ και Ρίτας. Eνώ στον όμιλο θα προστεθεί ως 8η η ομάδα που θα επιβληθεί των άλλων μεταξύ της τετράδας Μονς, Άνβιλ, Μπάκεν Μπερς και Χάποελ Τελ Αβίβ.

BCL – κλήρωση: Ο Ηρακλής και οι όμιλοι

Η τρίτη ελληνική ομάδα, ο Ηρακλής, θα πρέπει να περάσει δύο αντιπάλους πριν μπει σε όμιλο. Ξεκινάει πρώτα με τον Κεραυνό Στροβόλου στον πρώτο προκριματικό γύρο. Aν κερδίσει θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ντνίπρο (Ουκρανία) – Γκρόνιγκεν (Ολλανδία). Οποια ομάδα περάσει στη φάση των ομίλων, θα πάει στον B’ όμιλο. Εκεί όπου κληρώθηκαν οι Νίμπουργκ, Νίζνι, Ντιζόν, Σαραγόσα, Φάλκο, Τόφας Μπρούσα και Λούμπλιν.

Δείτε ακόμη:

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στα πλέι άουτ
Αμέτρητα στοιχήματα στην Superleague!
Ποδοσφαιρική βραδιά με ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια
Exit mobile version