Τροχαίο – ναρκωτικά: Απίστευτη αποκάλυψη

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο – ναρκωτικά: Απίστευτη αποκάλυψη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Τροχαίο – ναρκωτικά: Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα, διέφυγε από τον τόπο του ατυχήματος και συνελήφθη λίγο αργότερα.

14.07.2020 | 07:26

Τροχαίο – ναρκωτικά: Ένα τροχαίο ατύχημα, μόνο με υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμούς, αποκάλυψε τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης στο Ράγιο Θεσπρωτίας! Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μετά τη σύγκρουση με άλλο όχημα, ακινητοποίησε το τροχοφόρο και πανικόβλητος, έσπευσε να διαφύγει από το σημείο. Όταν έφθασαν στον τόπο του ατυχήματος οι αστυνομικοί και δεν βρήκαν τον οδηγό, ανοίγοντας τις πόρτες διαπίστωναν οπτικά ότι ο λόγος της φυγής του ήταν το γεγονός ότι μετέφερε πάνω από ενενήντα κιλά κάνναβης… Μετά από αναζητήσεις, με δεδομένο ότι και το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του, άρα εύκολη υπόθεση η αναγνώριση των στοιχείων του, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, συνελήφθη στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, συνεχίζει η Αστυνομία, μεσημβρινές ώρες, στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας ,ο εμπλεκόμενος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, υλικών ζημιών, εγκαταλείποντας στο σημείο το όχημα και διαφεύγοντας πεζός.

 

Τροχαίο – ναρκωτικά: Αστυνομική επιχείρηση

«Μετά από έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο», αναφέρει η Αστυνομία «διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν έμφορτο με ναρκωτικά και άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Αστυνομίας Θεσπρωτίας καθώς και αστυνομικός σκύλος περιπολίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στο Ράγιο Θεσπρωτίας ο κατηγορούμενος, ο οποίος και συνελήφθη».

Τα κατασχεθέντα

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • Εβδομήντα επτά δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 94 κιλών και 450 γραμμαρίων, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος,
  • το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα,
  • και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ψάχνουν τα άλλα μέλη του κυκλώματος

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να γίνουν γνωστά τα μέλη του κυκλώματος τα οποία ανέθεσαν στον οδηγό να μεταφέρει τη μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Δείτε ακόμη

Θετική πενταμελής οικογένεια Σέρβων που παραθέριζε στη Λευκάδα
Μόσιαλος: “Κουραστήκαμε, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό”
Βανδάλισαν το Κουρσούμ Τζαμί στα Τρίκαλα – «Απάντηση» για την Αγιά Σοφιά
Exit mobile version