Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησε μέχρι θανάτου με ένα τηγάνι
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησε μέχρι θανάτου με ένα τηγάνι

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη για ανθρωποκτονία του 89χρονου πεθερού της μετά από διαπληκτισμό.

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Διαλευκάνθηκε στη Θεσσαλονίκη υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 89χρονου, που έγινε μεσημβρινές ώρες στις 27 Ιουνίου 2019 εντός διαμερίσματος πολυκατοικίας, στο κέντρο της πόλης. Φως στην υπόθεση έριξε η επιστημονική ανάλυση των ανευρεθέντων πειστηρίων και η ακόλουθη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός από γείτονες στο κλιμακοστάσιο, οι οποίοι κάλεσαν τότε και την Αστυνομία. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα η 54χρονη σήμερα πρώην νύφη του, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για Ανθρωποκτονία με δόλο.

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Ο γιος παρότι είχε χωρίσει με την σύζυγό του, την φιλοξενούσαν στο σπίτι τους με τον πατέρα του καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε που να μείνει. Μετά από έναν διαπληκτισμό άρπαξε ένα τηγάνι και χτύπησε μέχρι θανάτου τον πεθερό της, ενώ στην συνέχεια μετέφερε το άψυχο κορμί του στο κλιμακοστάσιο. Σε βάρος της εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή του 6ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Δείτε ακόμη

Θετική πενταμελής οικογένεια Σέρβων που παραθέριζε στη Λευκάδα
Μόσιαλος: “Κουραστήκαμε, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό”
Βανδάλισαν το Κουρσούμ Τζαμί στα Τρίκαλα – «Απάντηση» για την Αγιά Σοφιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις