Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ρέστα τετράδας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ρέστα τετράδας

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Κόντρα στην υποβιβασμένη Νόριτς δεν υπάρει τίποτε άλλο πέραν των τριών βαθμών! - Μεταγραφικό ντιλ Κέπα-Ομπλάκ ενόψει

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με μια αναμέτρηση φωτιά ξεκινάει η 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι υποδέχεται την Νόριτς, σε ένα ματς που κρίνει σε μεγάλο βαθμό όλη τη χρονιά για τους Λονδρέζους. Οι “μπλε” είναι στην 3η θέση ένα βαθμό περισσότερο από Λέστερ και Γιουνάιτεντ που βρίσκονται στην 4η και 5η θέση και δίνουν πραγματική μάχη για τα δύο εισιτήρια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το restart οι Λονδρέζου, έχουν τέσσερις νίκες και δύο ήττες και θα επιδιώξουν να κεφαλαιοποιήσουν τη φόρμα τους σε πλασάρισμα στην τετράδα.

Από την άλλη, η Νόριτς είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Τα “καναρίνια” δεν μπόρεσαν να “πείσουν” με τις εμφανίσεις τους. Έχουν κάνει μία πολύ κακή σεζόν και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι νεοφώτιστοι δεν μπόρεσαν να σωθούν και του χρόνου θα αγωνιστούν στην Τσάμπιονσιπ. Απόψε, θα επιδιώξουν να βάλουν δύσκολα στους “μπλε” και θα κυνηγήσουν μια νίκη πρεστίζ!

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: “Ψήνεται” ντιλ με Κέπα για Ομπλάκ

Εντυπωσιακό ντιλ ετοιμάζει η Τσέλσι. Ο Κέπα Αριζαμπαλάγκα δεν μπόρεσε να πείσει και έκανε μια σχετικά κακή σεζόν. Όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός θα αναχωρήσει για άλλες “πολιτείες”. Έτσι, σύμφωνα με την αγγλική “Mirror” οι Λονδρέζοι θέλουν να δώσουν τον Κέπα και να φέρουν στην θέση του τον Γιαν Όμπλακ. Ο Λάμπαρντ ετοιμάζει αλλαγές για την Τσέλσι και ήδη έχει κάνει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις.

Ένας από τους στόχους του είναι ο Σλοβένος τερματοφύλακας, που κάνει τρομερές εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι “μπλε” είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν τα 90 εκ.  της  ρήτρας του. Ενώ, στο μυαλό τους έχουν και το ενδεχόμενο ανταλλαγής, αφού σκέφτονται να προσφέρουν τον Κέπα και 30 εκ. στους Μαδριλένους.

Δείτε ακόμη:

Οταν Ελ Σαλβαδόρ και Ονδούρα πολέμησαν για την μπάλα!
Μεγάλο ντέρμπι για το Champions League στο ΟΑΚΑ
Η Ρεαλ κέρδισε 2-1 στη Γρανάδα και απέχει μία ανάσα από τον τίτλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις