Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κλότσησε την ευκαιρία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κλότσησε την ευκαιρία

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό:  Δεν ανέβηκε 4η, σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ και έμεινε ισόβαθμη με την Λέστερ, υστερώντας στην διαφορά τερμάτων

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έχασαν μεγάλη ευκαιρία οι «κόκκινοι διάβολοι». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σαουθάμπτον. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανέβουν στην 4η θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και έμεινε ισόβαθμη με την Λέστερ, υστερώντας στην διαφορά των γκολ. Από την άλλη, η αδιάφορη Σαουθάμπτον παρέμεινε στην 142η θέση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Άρμστρονγκ.

Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ απάντησαν άμεσα. Στο 20’ ο Ράσφορντ ισοφάρισε και τρία λεπτά αργότερα ο Μαρσιάλ έκανε το 2-1 για την Γιουνάιτεντ. Στο β μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έκαναν φάσεις. Όμως, δεν μπόρεσαν να τις τελειώσουν «σωστά» και να τις μετατρέψουν σε γκολ. Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελείωνε 2-1. Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ομπαφέμι ισοφάρισε για τους «αγίους», παίρνοντας την μπουκιά μέσα από το στόμα της Μάντσεστερ.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κρούσμα covid-19

Νέο κρούσμα κορονοϊού στην Premier League! Έτσι, 20 είναι τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί, έπειτα από 18.351 τεστ. Σήμερα, η Αγγλική Ομοσπονδία έκανε γνωστό, πως ένα άτομο διαγνώσθηκε θετικό στον κορονοϊό μετά τον τελευταίο κύκλο δειγματοληπτικών τεστ. Πιο συγκεκριμένα, την εβδομάδα 6 με 12 Ιουλίου έγιναν 2.071 τεστ σε αθλητές και προσωπικό των συλλόγων με ένα άτομο να είναι το θύμα του Covid-19.

Μετά την επανέναρξη της σεζόν έχουν, διενεργηθεί 18.351 τεστ με των αριθμό των κρουσμάτων να ανέρχεται στα 20. Ο απαραίτητος έλεγχος συνεχίζεται, με τις αρχές της Premier League να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της εβδομάδας κάθε Δευτέρα.

Δείτε ακόμη:

Παραιτήσεις από την εφέσεων μετά το άδειασμα του CAS
Η ευκαιρία της Γιουνάιτεντ και η επιστροφή της Ίντερ
Η Ιντερ πιέζει τη Λάτσιο για τη 2η θέση και υποδέχεται την Τορίνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις