Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Ξιαρχό J2US: Τα πρώτα λόγια του νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού του Open
LIFESTYLE

Τάσος Ξιαρχό J2US: Τα πρώτα λόγια του νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού του Open

Τάσος Ξιαρχό J2US: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες! Οικογένεια, κανάλι, ανθρώπους που μας ψήφισαν, αγνώστους που μας supportάρανε. Όλους όσους ήταν δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι τους τελευταίους τρεις μήνες», ήταν τα λόγια του νικητή του J2US.

Τάσος Ξιαρχό J2US: Δούλεψαν σκληρά για αυτό και ήταν οι νικητές του J2US, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό κατάφεραν και τράβηξαν τα βλέμματα όλων το τελευταίο διάστημα στο διαγωνισμό τραγουδιού του OPEN, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους. Έτσι λοιπόν, ο καταξιωμένος χορογράφος και η φίλη του σε κάθε επεισόδιο έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό, για αυτό και ήταν οι νικητές του J2US! Το ζευγάρι δεν είχε κερδίσει μόνο την υποστήριξη της κριτικής επιτροπής αλλά και του τηλεοπτικού κοινού. Το βράδυ της Κυριακής και αφού ηρέμησε απ΄όλο τον πανικό και το τρέξιμο μετά τη νίκη του στο J2US, ο Τάσος Ξιαρχό ευχαρίστησε μέσα από τα social media το κανάλι και όλους όσους τους στήριξαν για να φτάσουν να κερδίσουν το τρόπαιο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες! Οικογένεια, κανάλι, ανθρώπους που μας ψήφισαν, αγνώστους που μας supportάρανε. Όλους όσους ήταν δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι τους τελευταίους τρεις μήνες. Όταν κερδίσαμε δεν είπαμε τίποτα. Είχαμε μείνει άφωνοι. Ουρλιάζαμε και γελάγαμε. Ήταν πολύ αστείο… Δεν ξέρω… Είμαι πολύ χαρούμενος! Ουφ… Κόνι κερδίσαμε! Το θέλαμε πολύ!» ήταν τα λόγια του Τάσου.

Δείτε ακόμη

Με μάσκες έφτασαν στην Πάρο Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον
Το ροζ βίντεο κυκλοφορούσε από την εποχή του My Style Rocks – Αποκαλύψεις Χριστόπουλου
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ κάνει ηλιοθεραπεία στην… ταράτσα – “Βροχή” τα σχόλια για το κορμί της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις