Γιώργος Πατούλης Ανάβυσσος: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του, Μαρίνα

LIFESTYLE

Γιώργος Πατούλης Ανάβυσσος: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του, Μαρίνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Γιώργος Πατούλης Ανάβυσσος: Τις καλοκαιρινές τους βουτιές απόλαυσαν ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη στην Ανάβυσσο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

13.07.2020 | 23:05

Γιώργος Πατούλης Ανάβυσσος: O Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη φόρεσαν τα μαγιό τους και πραγματοποίησαν μία μίνι απόδραση στην Ανάβυσσο, προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα και να χαλαρώσουν από τη δύσκολη καθημερινότητά τους. Ο Περιφερειάρχης Αττικής δεν δίστασε να κοινοποιήσει και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έχοντας αγκαλιά την αγαπημένη του Μαρίνα με φόντο το ηλιοβασίλεμα γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η πιο όμορφη ώρα της ημέρας! Το ηλιοβασίλεμα στην Αττική μας».

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η όμορφη σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, ως λάτρης των social media ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει την καθημερινότητα της. Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» σε όλους!

Δείτε ακόμη

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ κάνει ηλιοθεραπεία στην… ταράτσα – “Βροχή” τα σχόλια για το κορμί της
Όλη η Μύκονος χαζεύει την σαγηνευτική Ιζαμπέλ Γκουλάρτ
Γονείς για δεύτερη φορά Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση! (pic)
Exit mobile version