Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νάγια Ριβέρα: Βρέθηκε το πτώμα της σταρ του Glee
ΚΟΣΜΟΣ

Νάγια Ριβέρα: Βρέθηκε το πτώμα της σταρ του Glee

Νάγια Ριβέρα: Ένα πτώμα βρέθηκε στην περιοχή όπου οι αρχές αναζητούν την αγνοούμενη πρωταγωνίστρια του Glee Νάγια Ριβέρα, ανακοίνωσε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα, στην Καλιφόρνια.

Νάγια Ριβέρα: Ένα πτώμα βρέθηκε στην περιοχή όπου οι αρχές αναζητούν την αγνοούμενη πρωταγωνίστρια του Glee Νάγια Ριβέρα, ανακοίνωσε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα, στην Καλιφόρνια. Οι αρχές είπαν την περασμένη εβδομάδα πως εικάζουν ότι η Ριβέρα πνίγηκε, αφού ενοικίασε μια βάρκα στη λίμνη Πίρου, κοντά στο Λος Άντζελες μαζί με τον τετράχρονο γιο της Τζόσεϊ, ο οποίος βρέθηκε σώος και αβλαβής.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Rivera, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Νάγια Ριβέρα, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση της ηθοποιού με τη βοήθεια drones, εκπαιδευμένων σκύλων και υποβρυχίων καμερών.

Το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της νεαρής ηθοποιού ενώ οι αρχές προειδοποιούν πως, η σορός της Ριβέρα θα μπορούσε να βρεθεί σε πέντε λεπτά ή σε πέντε ημέρες από σήμερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις