Τζον Τραβόλτα – Κέλι Πρέστον Μύκονος: Όταν το ζευγάρι απολάμβανε τις ελληνικές ομορφιές

ΕΛΛΑΔΑ

Τζον Τραβόλτα – Κέλι Πρέστον Μύκονος: Όταν το ζευγάρι απολάμβανε τις ελληνικές ομορφιές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζον Τραβόλτα - Κέλι Πρέστον Μύκονος: Έσβησε εχθές στα 57 της νικημένη από τον καρκίνο του μαστού.

13.07.2020 | 19:12

Τζον Τραβόλτα – Κέλι Πρέστον Μύκονος: Σε ηλικία μόλις 57 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο του μαστού με τον οποίο έδινε μάχη τα τελευταία δύο χρόνια. O ηθοποιός και σύζυγός της, Τζον Τραβόλτα, συντετριμμένος ανακοίνωσε σήμερα το πρωί πως η αγαπημένη του έφυγε από τη ζωή.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να ανακοινώσω ότι η πολυαγαπημένη σύζυγός μου Κέλι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του στήθους μετά από 2 χρόνια. Έδωσε μια γενναία μάχη με τη στήριξη και την αγάπη τόσων προσώπων. Η οικογένειά μου και εγώ νιώθουμε μόνο ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό MD Anderson Cancer Center και όλα τα ιατρικά κέντρα που μας βοήθησαν. Και φυσικά όλους τους φίλους και τους αγαπημένους που μας στήριξαν»έγραψε ο ηθοποιός στο instagram.

Το ζευγάρι πριν μερικά χρόνια είχε επισκεφτεί τη Μύκονο για διακοπές. Το Mykonos Live Tv, είχε απαθανατίσει την επίσκεψη του ζευγαριού και είχε καταγράψει βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Κέλι Πρέστον: Η τελευταία ανάρτηση

Στο ποστ που δημοσίευσε στις 22 Ιουνίου η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με την 20χρονη κόρη της, Έλα, τον 9χρονο Μπεν και τον «συνοδοιπόρο» της στη ζωή από το 1991, τον Τζον Τραβόλτα. «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα στον καλύτερο πατέρα που ξέρω. Σε αγαπάμε», έγραφε η Πρέστον στη λεζάντα της ανάρτησής της, που περιλάμβανε μία ακόμη φωτογραφία: τον σύζυγό της να κρατά τρυφερά τον Τζετ, τον πρωτότοκο γιο του ζευγαριού που χάθηκε τραγικά σε ηλικία μόλις 16 ετών το 2009.

Ποια ήταν η Κέλι Πρέστον

Η Κέλι Πρέστον είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές. Τα πιο γνωστά φιλμ στα οποία είχε εμφανιστεί περιλαμβάνουν το Mischief (1985), το Twins (1988) και το Jerry Maguire (1996).

Ήταν παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό Τζον Τραβόλτα από το 1991, και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Η Πρέστον γνώρισε τον πρωταγωνιστή του «Pulp Fiction» το 1987 στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts». Τέσσερα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν και μάλιστα χρειάστηκε να επαναλάβουν την τελετή για 2η φορά, αφού ο πρώτος γάμος τους (που τελεστηκε από σαηεντολόγο ιερέα) θεωρήθηκε άκυρος.

Η ζωή του ζευγαριού σημαδεύτηκε από την τραγωδία αφού ο πρωτότοκος γιος τους, Τζετ, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 και έπασχε από αυτισμό, πέθανε το 2009 σε ηλικία μόλις 16 ετών. Η Πρέστον και ο Τραβόλτα απέκτησαν δύο ακομη παιδιά μαζί, την 20χρονη Έλα και τον 9χρονο Μπέντζαμιν.

Δείτε ακόμη

Νεκρή στα 57 της χρόνια η Κέλι Πρέστον
Bon Jovi: Τραγούδι για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ
Νεκρός στα 27 του ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ – Αυτοπυροβολήθηκε
Exit mobile version