Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλβανός δραπέτης – ισοβίτης: Κακοποιός πιάστηκε με κιλά ηρωίνης στην Αρτέμιδα
ΕΛΛΑΔΑ

Αλβανός δραπέτης – ισοβίτης: Κακοποιός πιάστηκε με κιλά ηρωίνης στην Αρτέμιδα

Αλβανός δραπέτης - ισοβίτης: Κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Αρτέμιδα, ο 43χρονος κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση 10 συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη.

Αλβανός δραπέτης – ισοβίτης: Δραπέτης φυλακών από τετραετίας μετά από άδεια που έλαβε από τις φυλακές Πατρών, καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά συρροή, ληστεία κατά συναυτουργία και άλλα αδικήματα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για εμπόριο ηρωίνης.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πρόκειται σύμφωνα με τα στοιχεία για 43χρονο Αλβανό κακοποιό, ο οποίος, μετά από οργανωμένη επιχείρηση συνελήφθη στην Αρτέμιδα Αττικής, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών, περί όπλων, για πλαστογραφία και για απόδραση κρατουμένου. Ειδικότερα, αναφέρει η Αστυνομία, στο πλαίσιο δράσης της  Υπηρεσίας αυτής, για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, επετεύχθη ο εντοπισμός του και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Αρτέμιδα, ο 43χρονος κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση 10 συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 50 γραμμαρίων, μία  ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.050 ευρώ, διαβατήριο και ταυτότητα αμφιβόλου γνησιότητας, δύο κινητά τηλέφωνα, γεμιστήρα και μία πλαστική συσκευή θρυμματισμού.

«Επιπρόσθετα» προσθέτει η Αστυνομία, «ο κατηγορούμενος, τυγχάνει δραπέτης από Κατάστημα Κράτησης, στο οποίο δεν επέστρεψε μετά από άδεια που έλαβε και στο οποίο εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία».

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις