Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Επιτροπή Εφέσεων: Παραιτήσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Επιτροπή Εφέσεων: Παραιτήσεις

ΕΠΟ - Επιτροπή Εφέσεων: Ο πρόεδρος Φιλόπουλος αποτελεί παρελθόν και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους - Ακολουθούν κι άλλοι

ΕΠΟΕπιτροπή Εφέσεων: Μετά το κάζο της απόφασης του CAS που αδειάζει την Επιτροπή Εφέσεων, ο πρόεδρός της πήρε την απόφαση να αποχωρίσει από την θέση του! Αυτή ήταν η πρώτη παραίτηση στην Επιτροπή, όμως θα ακολουθήσουν κι άλλες. Αυτό, λόγω του εξευτελισμού των ελληνικών ποδοσφαιρικών δικαιοδοτικών οργάνων από το CAS, χάρη στην υπόθεση των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Ξάνθης. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, δικαίωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης που ζητούσε κόντρα στην απόφαση της Εφέσεων να εκδικαστεί η υπόθεση στην ουσία της.

Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε ζητήσει να εκδικαστεί η υπόθεση για την πολυιδιοκτησία. Όμως, τόσο η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, όσο και η Επιτροπή Εφέσεων είχαν θεωρήσει δεσμευτική την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Έτσι μετά την απόφαση του CAS να αναιρέσει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, δόθηκαν πίσω οι επτά βαθμοί του ΠΑΟΚ. Και διατάχθηκε η εκδίκαση από την αρχή της υπόθεσης, αυτή την φορά στην ουσία της!

ΕΠΟ – Επιτροπή Εφέσεων: Φεύγουν κι άλλοι

Η υπόθεση θα δικαστεί με διαφορετικό πρόεδρο, αφού ο πρόεδρος της Επιτροπής, Παναγιώτης Φιλόπουλος, υπέβαλε την παραίτηση του. Επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Όμως, η απόφαση του Φιλόπουλου σχετίζεται άμεσα με την εισήγηση του CAS. Αυτή δεν θα είναι η μόνη παραίτηση, αφού ακολουθούν κι άλλες, με πρώτη του αυτή του Γεράσιμου Βρυώνη, μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Δείτε ακόμη:

Ισόπαλες 2-2 Νάπολι και Μίλαν
Η Λεγκανές κέρδισε τη Βαλένθια 1-0 και ελπίζει σε σωτηρία!
Άλωσε το “Καραϊσκάκης”, 0-1 τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις