Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τομ Χανκς κορονοϊός: “Είχα απίστευτους πόνους, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς κορονοϊός: “Είχα απίστευτους πόνους, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα”

Τομ Χανκς κορονοϊός: Τόσο ο Τομ όσο και η Ρίτα νοσηλεύτηκαν για αρκετές μέρες στην Αυστραλία και στη συνέχεια συνέχισαν την ανάρρωσή τους μπαίνοντας σε καραντίνα.

Τομ Χανκς κορονοϊός: Για την εμπειρία που είχε με τον κορωνοϊό, μίλησε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Χανκς και η 63χρονη σύζυγός του, νόσησαν από τον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες μιας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον μάνατζερ του. Μιλώντας στον Guardian, ο ηθοποιός, ο οποίος πριν από λίγο καιρό ξέσπασε κατά όσων δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, περιέγραψε τα συμπτώματα που είχαν και οι δύο.

Τόσο ο Τομ όσο και η Ρίτα νοσηλεύτηκαν για αρκετές μέρες στην Αυστραλία και στη συνέχεια συνέχισαν την ανάρρωσή τους μπαίνοντας σε καραντίνα, προτού πετάξουν πίσω στο Λος Άντζελες όπου συνέχισαν την αυτοαπομόνωση. Αναφερόμενος στην παραμονή του στο νοσοκομείο, ο Τομ εξήγησε ότι αρχικά ανησυχούσε για την διάγνωσή του, λόγω των υποκείμενων συνθηκών υγείας: «Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, είπα: Είμαι 63 ετών, έχω διαβήτη τύπου 2, έχω ένα στεντ στην καρδιά μου. Είμαι περίπτωση κόκκινης σημαίας;. Όσο όμως οι θερμοκρασίες μας δεν ανέβαιναν και οι πνεύμονες μας δεν γέμιζαν με κάτι που έμοιαζε με υγρό, δεν ανησυχούσαν».

«Δεν είμαι από αυτούς που ξυπνούν το πρωί αναρωτιούνται αν θα δουν το τέλος της ημέρας ή όχι. Είμαι πολύ ήρεμος γι ‘αυτό», πρόσθεσε.

Κορωνοϊός: Τα συμπτώματα του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον

Ο Τομ Χανκς επέμεινε ότι τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του δεν έχουν υποστεί μακροχρόνιες επιπτώσεις από τον COVID-19, αποκαλύπτοντας: «Η ταλαιπωρία μας λόγω του ιού διήρκεσε σχεδόν δύο εβδομάδες και είχαμε πολύ διαφορετικές αντιδράσεις, και αυτό ήταν περίεργο». «Η γυναίκα μου έχασε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης, είχε σοβαρή ναυτία, είχε πολύ υψηλότερο πυρετό από ό, τι εγώ. Εγώ απλώς είχα άσχημους πόνους στο σώμα, ήμουν πολύ κουρασμένος όλη την ώρα και δεν μπορούσα να επικεντρωθώ σε τίποτα για περισσότερο από περίπου 12 λεπτά. Αυτό το τελευταίο κομμάτι μοιάζει κάπως με τη φυσιολογική μου κατάσταση όπως και να ’χει».

Ο θρύλος του Χόλιγουντ καταφέρθηκε πρόσφατα εναντίον εκείνων που δεν φορούν μάσκες εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας και επέμεινε ότι δεν μπορεί να καταλάβει αυτούς που δεν αισθάνονται ότι πρέπει να παίξουν το ρόλο τους για να βοηθήσουν να σταματήσει η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις