Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρηστίδης – Τούνη: Μετά τον Σακελλαρίδη και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης – Τούνη: Μετά τον Σακελλαρίδη και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Χρηστίδης - Τούνη: Στην δήλωση του ο κ. Χρηστίδης, λέει ότι η Ιωάννα Τούνη είναι όλα τα κορίτσια που έχουν έρθει κλαίγοντας να μας πουν ότι έχουν πρόβλημα.

Χρηστίδης – Τούνη: Την υποστήριξη του δημόσια στην Ιωάννα Τούνη εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγης, Παύλος Χρηστίδης. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Τούνη πρόσφατα είχε μιλήσει ανοιχτά και δημόσια για τα ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει πρώην σύντροφος της. Ο Παύλος Χρηστίδης, δεν μιλά μόνο για την υπόθεση Τούνη, αλλά προτρέπει και άλλες γυναίκες που έχουν πέσει θύμα εκβιασμού (porn revenge) να μιλήσουν ανοιχτά και να απευθυνθούν στις αστυνομικές αρχές αλλά και τη δικαιοσύνη. Παράλληλα, ο κ. Χρηστίδης, επισημαίνει ότι είναι απαραίτητο να επανεξεταστεί το νομικό πλαίσιο για αυτές τις υποθέσεις.

Στην δήλωση του ο κ. Χρηστίδης, λέει ότι «η Ιωάννα Τούνη είναι όλα τα κορίτσια που έχουν έρθει κλαίγοντας να μας πουν ότι έχουν πρόβλημα. Ότι ο πρώην τις εκβιάζει ή ότι, ακόμα χειρότερα, είδαν τις φωτογραφίες τους να περιφέρονται σε ένα κινητό από χέρι σε χέρι».

«Υπόθεση J. Touni:

Είδα το βίντεο. Η Ιωάννα Τούνη είναι όλα τα κορίτσια που έχουν έρθει κλαίγοντας να μας πουν ότι έχουν πρόβλημα. Ότι ο πρώην τις εκβιάζει ή ότι, ακόμα χειρότερα, είδαν τις φωτογραφίες τους να περιφέρονται σε ένα κινητό από χέρι σε χέρι. Η Ιωάννα Τούνη και όλες οι Ιωάννες, οι κοπέλες του κόσμου αυτού, έχουν κάθε δικαίωμα να είναι όμορφες, να κάνουν σεξ με όποιον ή όποια θέλουν και να αποθανατίζουν με τους συντρόφους τους τις προσωπικές τους στιγμές. Η σεξουαλικότητα είναι χαρά και το όσα κάποιοι φορτώνουν σε κάθε κοπέλα που τολμά να είναι όμορφη και να απολαμβάνει το σεξ, δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά παρέμβαση στη ζωή της. Το να κατηγορείς κάποια ή κάποιον ότι είναι πολύ δραστήρια ερωτικά δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί προσβλητικό σχόλιο.

Μπράβο στην Ιωάννα , την οποία δεν γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι θέλει τεράστια δύναμη να βγεις να μιλήσεις για κάτι τέτοιο. Μπράβο γιατί δείχνει το δρόμο σε κάθε κορίτσι που βασανίζεται, εκβιάζεται, και μένει σε μια ένοχη σιωπή εγκλωβισμένη σε στερεότυπα που είναι ψεύτικα.

Βγείτε θαρραλέα μπροστά και πιστέψτε στον εαυτό σας. Μην μασάτε! Πιστέψτε ότι η ζωή είναι όμορφη, τα χάδια και το σεξ είναι απολαυστικά και δεν έχετε κανένα λόγο να ντραπείτε γι’ αυτά. Και να είστε αυστηρές και αυστηροί. Κυνηγήστε όποιον δεν σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα, τα ατομικά σας δικαιώματα: Νομικά, δημόσια, με κάθε τρόπο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιεύει προσωπικές σας στιγμές χωρίς την άδειά σας. Είναι απαραίτητο να δούμε και αυτό το νομικό πλαίσιο ξανά.

Και μια φράση για τους γονείς: Σταθείτε και υποστηρίξτε τα παιδιά σας. Μην τα κατηγορήσετε για το σεξ που έκαναν ή τις φωτογραφίες που έβγαλαν. Σταθείτε δίπλα στο παιδί σας, απέναντι σε όποιον το πληγώνει. Μιλήστε μαζί τους. Γιατί μόνο έτσι θα κάνουμε δυνατούς, ώριμους πολίτες που θα γνωρίζουν το δίκιο τους και θα ξέρουν να το διεκδικούν».

Δείτε ακόμη

Σακελλαρίδης: Με την Τούνη και την κάθε Τούνη, από εδώ μέχρι την άκρη του κόσμου

Βίντεο: Ντεκολτέ που βγάζει μάτι, ναργιλές, σέξι αγόρια – Στη Μύκονο η Τούνη μετά την εξομολόγηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις