Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόρη Χαρδαλιά: Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram
LIFESTYLE

Κόρη Χαρδαλιά: Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Κόρη Χαρδαλιά: Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι παντρεμένος με τη γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησαν μια κόρη Δήμητρα, την αδερφή της Ιωάννας.

Κόρη Χαρδαλιά: O Νίκος Χαρδαλιάς ποτέ δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του, όπως και η κόρη του Ιωάννα δεν έχει κρύψει την λατρεία που έχει στον πατέρα της. Η 19χρονη Ιωάννα κόρη από τον πρώτο του γάμο που σπουδάζει Νομική στη Θεσσαλονίκη δε χάνει ευκαιρία να έρχεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον μπαμπά της και την οικογένειά της. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι παντρεμένος με τη γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησαν μια κόρη Δήμητρα, την αδερφή της Ιωάννας.

Η Ιωάννα, μια μοντέρνα και όμορφη κοπέλα έγινε ξανθιά και φωτογραφήθηκε στις ιστορίες της στο Ίνσταγκραμ με τον αγαπημένο της πατέρα γράφοντας “τα πρωινά μαζί σου” για να δείξει σε όλους πόση αδυναμία του έχει. Λίγο αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τραίνο καθώς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και από το σπίτι της με τη θέα της πόλης.

Ο πατέρας αναδημοσίευσε την κοινή τους φωτογραφία στο λογαριασμό του. Λίγο καιρό νωρίτερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε γράψει για την κόρη του που έκλεισε τα 19 της χρόνια έγραψε στο Ίνσταγκραμ: “Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις την καρδιά σου, να μεγαλώνει και να χτυπάει έξω από το σώμα σου…. Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Να τα εκατοστήσεις κόρη μου, και μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτε Ιωαννάκι μου”.

Δείτε ακόμη

“Θα φωνάξω τον Χαρδαλιά” – Η ατάκα Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη (vid)
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που η «παρουσιάστρια» έριξε νερό στον Χαρδαλιά
Το -ρδα- που κάνει σημαντικό τον Χαρδαλιά και ο Καζανόβα: Οι επικές ατάκες του Γαβαλά
“Ο χωριάτης που αρέσει στις λαϊκές!” – Επίθεση της… Πλουσίας στον Χαρδαλιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις