Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Πέραμα τώρα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Πέραμα τώρα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο

Φωτιά Πέραμα τώρα: Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε στο τέρμα της οδού Κολοκοτρώνη, στην περιοχή Ικαριώτικα του Περάματος.

Φωτιά Πέραμα τώρα: Αποτελεσματική αποδείχθηκε η μάχη που έδωσαν όλο το βράδυ οι πυροσβέστες στο Πέραμα μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική πλέον δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο με τους πυροσβέστες που παραμένουν στην περιοχή να σβήνουν τα τελευταία καντηλάκια. Αν και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά σε σπίτια, τελικά δεν απειλήθηκε καμία κατοικία. Όπως έχει γίνει γνωστό, η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Ικαριώτικα στο όρος Αιγάλεω ενώ υπήρξαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Κάτοικος της περιοχής που μίλησε στο protothema.gr, είπε ότι κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά γινόταν γάμος και ρίψη βεγγαλικών. Στο πλαίσιο αυτό με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστική στην περιοχή μετέβη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς. Η περιοχή, όπου υπήρχαν λίγα πεύκα, γειτνιάζει με τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού. Η φωτιά βρέθηκε σε απόσταση 200 μέτρων από τα πρώτα σπίτια.   Στο σημείο λίγο μετά τις 7 το πρωί επιχειρούσαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Φωτιά Πέραμα: Μία σύλληψη

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ένας άνδρας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από υπάλληλους του ανακριτικού γραφείου Πειραιά, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις