Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ρίνο vs Μίλαν!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ρίνο vs Μίλαν!

Serie A - προαναγγελία: Αν η κυπελλούχος Νάπολι βγει στο τέλος εκτός 6άδας, η 7η θέση δεν θα δώσει εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ!

Serie A – προαναγγελία: Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον στο Σαν Πάολο. Η Νάπολι υποδέχεται την Μίλαν, σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από την Ρόμα και ένα βαθμό διαφορά από τους «ροσονέρι». Οι κυπελλούχοι Ιταλίας έχουν εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη και με το σημερινό αποτέλεσμα θα εξαρτηθούν πολλά για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μετά το restart, οι Ναπολιτάνοι παρουσιάζουν ένα άλλο πρόσωπο, αφού έχουν μόλις μια ήττα και τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Το παιχνίδι έχει ένα ακόμα ενδιαφέρον, καθώς ο Τζενάρο Γκατούζο αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την αγαπημένη του Μίλαν με τους «μπλε».

Από την άλλη, οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην 7η θέση, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τους γηπεδούχους και τρεις βαθμούς διαφορά από την Σασσουόλο. Θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να φτάσουν τους Ναπολιτάνους στην 6η θέση και να κρατηθούν πάνω από τους «τρικολόρε». Έχουν αρκετά προβλήματα, ωστόσο, μετά την επανέναρξη του Καμπιονάτο έχουν βρει το ρυθμό τους και κάνουν καλές εμφανίσεις. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πάρει την Μίλαν από το χέρι και την οδηγεί στην Ευρώπη. Έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια. Σήμερα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα.

Serie A – προαναγγελία: Τα άλλα ματς του προγράμματος

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Τζένοα υποδέχεται την Σπαλ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Η Κάλιαρι αντιμετωπίζει την Λέτσε σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.  Η Φιορεντίνα κοντράρεται με την Βερόνα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Πάρμα υποδέχεται την Μπολόνια και η Ουντινέζε υποδέχεται την Σαμπντόρια, στο Ούντινε.

Δείτε ακόμη:

Δεν θέλει το σκουντέτο η Λάτσιο, 1-2 από Σασσουόλο!
Η Γουότφορντ νίκη κατηγορίας 2-1 τη Νιούκαστλ
Ο Άρης 0-1 στο Γεντί Κουλέ τον φλύαρο ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις