Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ λιγκ – προαναγγελία: Μονομαχία Ευρώπης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ λιγκ – προαναγγελία: Μονομαχία Ευρώπης

Πρέμιερ λιγκ - προαναγγελία: Η Αρσεναλ και η Τοτεναμ σε παιχνίδι-κριτήριο για τις θέσεις Ευρώπης εν αναμονή της απόφασης της ΟΥΕΦΑ για τη Σίτι

Πρέμιερ λιγκ – προαναγγελία: Η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Σε ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 50 βαθμούς. Είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ  και τις θέσεις που οδηγούν, στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έχουν βρει ρυθμό και κάνουν μια μέτρια χρονιά. Μετά την επανέναρξη,  έχουν κάνει 3 νίκες, 2 ήττες και μία ισοπαλία σε έξι αναμετρήσεις. Οι «κανονιέρηδες» έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μια ανάσα μακριά από την Ευρώπη, «βυθίζοντας» τις ελπίδες των μεγάλων τους αντιπάλων. Έχουν αρκετές απουσίες, ωστόσο.

Από την άλλη, η Τότεναμ βρίσκεται στην 11η θέση με 49 πόντους, έχει ένα βαθμό διαφορά από την Άρσεναλ και πέντε βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος, οι «πετεινοί» διανύουν μια μέτρια σεζόν και έχουν πολλά προβλήματα. Μετά το restart, δεν μπορούν να βρουν τα πατήματα τους, έχοντας κάνει μερικές κακές εμφανίσεις. Σε πέντε αγώνες μετρούν 2 νίκες,  2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Μπορεί να έχουν μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, όμως, δεν έχουν χάσει το «τραίνο» της Ευρώπης.

Πρέμιερ λιγκ – προαναγγελία: Τα άλλα παιχνίδια

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, η Γούλβς υποδέχεται την Έβερτον στο «Μολινό», σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι καίγονται για την νίκη. Η Άστο Βίλα κοντράρεται με την Κρίσταλ Πάλας στο «Βίλα Παρκ», σε ένα παιχνίδι, που οι «χωριάτες» θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν για την παραμονή τους. Ενώ, η Μπόρνμουθ αντιμετωπίζει την Λέστερ σε μια αναμέτρηση, που και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς.

Δείτε ακόμη:

Δεν θέλει το σκουντέτο η Λάτσιο, 1-2 από Σασσουόλο!
Η Γουότφορντ νίκη κατηγορίας 2-1 τη Νιούκαστλ
Ο Άρης 0-1 στο Γεντί Κουλέ τον φλύαρο ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις