Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εφτάδα το κόλπο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εφτάδα το κόλπο

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Να κλειδώσει το Tσάμπιονς Λιγκ θέλει η Σεβίλλη και υποδέχεται τη Μαγιόρκα που παίζει την παραμονή της!

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε, πως επειδή δεν προλαβαίνει να διεξαχθεί ο τελικός του Κόπα Ντελ Ρέι εντός της χρονικής προθεσμίας που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ, η 7η θέση της Λα Λίγκα θα οδηγήσει στο Γιουρόπα Λιγκ, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του τελικού. Έτσι, η Λεγκανές υποδέχεται την Βαλένθια απόψε, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον! Οι γηπεδούχοι καίγονται για νίκη ώστε να ελπίζουν στην παραμονή τους. Απόψε, θα κοντράρουν την Βαλένθια χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Όσκαρ Ροντρίγκεζ (9 γκολ, 2 ασσίστ). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 8η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την πολυπόθητη 7η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ!

Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Μαγιόρκα σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι, στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Οι γηπεδούχοι είναι τέταρτοι με τρεις βαθμούς διαφορά από την Ατλέτικο, που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Θέλουν τη νίκη σήμερα για να ισοβαθμήσουν μαζί της και να αυξήσουν την διαφορά τους από την Χετάφε. Προέρχονται από ένα σερί τριών νικών και επιθυμούν να το συνεχίσουν. Από την άλλη, η Μαγιόρκα βρίσκεται στην 18η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από την Αλαβές που είναι στην ασφαλή ζώνη. Προέρχεται από την μεγάλη νίκη με την Λεβάντε και απόψε θα κυνηγήσει τη νίκη για να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Λεβάντε αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ένα παιχνίδι που μόνο οι Βάσκοι χρειάζονται τους βαθμούς. Η Μαγιόρκα υποδέχεται την Εϊμπάρ, σε μια αναμέτρηση που θέλουν και οι δύο τη νίκη.

Δείτε ακόμη:

Δεν θέλει το σκουντέτο η Λάτσιο, 1-2 από Σασσουόλο!
Η Γουότφορντ νίκη κατηγορίας 2-1 τη Νιούκαστλ
Ο Άρης 0-1 στο Γεντί Κουλέ τον φλύαρο ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις