Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διάρρηξη σε κατάστημα – βίντεο: Συμμορίες ανηλίκων σπέρνουν τον τρόμο στη Νίκαια
ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη σε κατάστημα – βίντεο: Συμμορίες ανηλίκων σπέρνουν τον τρόμο στη Νίκαια

Διάρρηξη σε κατάστημα - βίντεο: Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, με το που πέσει η νύχτα συμμορίες ανηλίκων «μπουκάρουν» με κάθε τρόπο στα μαγαζιά και τα σπίτια τους.

Διάρρηξη σε κατάστημα – βίντεο: Αντιμέτωποι με σωρεία διαρρήξεων και κλοπών βρίσκονται κάτοικοι και επιχειρηματίες στη Νίκαια. Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, πέντε άνδρες, φορώντας κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, ανοίγουν με κατσαβίδι την πόρτα μίας κάβας στη Νίκαια. Οι τρεις «μπουκάρουν» στο κατάστημα, ενώ οι άλλοι δύο μένουν έξω και φυλάνε τσίλιες. Ένας από τους δράστες πηδάει από τον πάγκο με μια σακούλα στο χέρι, την ώρα που οι συνεργοί του το σκάνε ξαφρίζοντας ό,τι βρίσκουν μπροστά τους.

Μέσα σε μισό λεπτό, οι δράστες μαζεύουν τη λεία τους και καταφέρνουν να διαφύγουν. Ο ένας μάλιστα, επιστρέφει για να πάρει ένα από τα κλοπιμαία που ξέχασε. Η διάρρηξη σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Νίκαιας. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, με το που πέσει η νύχτα συμμορίες ανηλίκων «μπουκάρουν» με κάθε τρόπο στα μαγαζιά και τα σπίτια τους.

Τον περασμένο Φλεβάρη, τέσσερις ανήλικοι διέρρηξαν ένα εστιατόριο στην περιοχή του Σχιστού. Λίγους μήνες αργότερα, οι διαρρήκτες επέστρεψαν. Μόλις προχθές, στόχος των ανήλικων έγινε και το διαμέρισμα που βρίσκεται πάνω από την ταβέρνα. Οι συμμορίες δεν διστάζουν να επιτίθενται και σε περαστικούς.

Δείτε ακόμη

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο αστυνομικός εμποδίζει τη σύλληψη διαδηλωτή
“Πώς θα αποφύγουμε τη μεγάλη διασπορά του ιού” – Σπόντα Μόσιαλου και για τα δημόσια πρόσωπα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις