Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός ΣΥΡΙΖΑ – Σύνταγμα: Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός ΣΥΡΙΖΑ – Σύνταγμα: Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας

Αστυνομικός ΣΥΡΙΖΑ - Σύνταγμα: Ο κατηγορούμενος, που αρνείται την πράξη που του αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι τα πραγματικά γεγονότα είναι εντελώς αντίθετα από αυτά που περιγράφει ο συνάδελφος του.

Αστυνομικός ΣΥΡΙΖΑ – Σύνταγμα: Ποινική δίωξη για ελευθέρωση κρατουμένου άσκησε η Εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού που σύμφωνα με καταγγελία εμπόδισε τη σύλληψη διαδηλωτή στην πορεία το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Ο κατηγορούμενος, που αρνείται την πράξη που του αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι τα πραγματικά γεγονότα είναι εντελώς αντίθετα από αυτά που περιγράφει ο συνάδελφος του από την ομάδα Δράση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο όπου θα δικαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο αστυνομικός, αποσπασμένος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόταν στην πορεία στο πλαίσιο των καθηκόντων του προκειμένου να προστατεύσει στελέχη του κόμματος, από ενδεχόμενη επίθεση. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, δεν υπήρξε καν πρόθεση σύλληψης διαδηλωτή από τον συνάδελφο του, συνεπώς ούτε και παρεμπόδιση του.

Στο βίντεο ο άνδρας ο οποίος φορά μπεζ μπλουζάκι, πλησιάζει τους αστυνομικούς που κρατούν διαδηλωτή και σπρώχνει έναν άνδρα της ομάδας Δράση.

Δείτε ακόμη

Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που φέρεται να εμπόδισε σύλληψη κουκουλοφόρου
Θλίψη στην Κρήτη: Νεκρός στο χωράφι του βρέθηκε ο διοικητικός διευθυντής του ΠΑΓΝΗ
Θετική τουρίστρια στη Ρόδο – Πήγε εκδρομή, έφαγε σε ταβέρνα
Καρέ – καρέ η διάρρηξη σε κατάστημα στη Νίκαια
Το χρονικό των άγριων επεισοδίων στο Σύνταγμα – Κοντάρια, μάσκες, γάντια, μαχαίρι
Πάλι “κατέστρεψαν” την Αθήνα οι μπαχαλάκηδες – Θλιβερές εικόνες μετά την πορεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις