Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Πλέι άουτ: VARιά ήττα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Πλέι άουτ: VARιά ήττα

Σούπερ Λιγκ - Πλέι άουτ: Ήττα 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης και μπλέκεται η υπόθεση σωτηρίας για την Ξάνθη - Ολα ανοικτά και στο δικαστικό μέτωπο

Σούπερ ΛιγκΠλέι άουτ: Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης, στα Πηγάδια. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι παρέμειναν πρώτοι στα πλέι αουτ, στέλνοντας την Ξάνθη στην ζώνη του υποβιβασμού. Οι Ακρίτες έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Τζήλου, καθώς κάνουν λόγο για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν. Πάντως οι Ακρίτες δεν έχουν εγκαταλείψει και τη σωτηρία μέσω Επιτροπής Εφέσεων. Μπορεί το CAS να ξεκαθάρισε πως επιστρέφει βαθμούς μόνο στον ΠΑΟΚ, όμως μία υπόθεση που ξαναδικάζεται δεν είναι δικαστικώς δυνατόν να έχει παράγει ήδη κατά το ήμισυ νομικό αποτέλεσμα! Ετσι θα κυνηγήσει την ακύρωση και τις δικής της ποινής αν χρειαστεί.

Στην τελευταία αγωνιστική πλέον η Ξάνθη καλείται να νικήσει την Λάρισα εκτός έδρας για να έχει πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία. Είτε απευθείας αν γκελάρει ο Παναιτωλικός, είτε να παίξει σε μπαράζ. Στο α’ μέρος Ο Αστέρας πάγωσε τους γηπεδούχους, αφού άνοιξε το σκορ στο 6’, με τον Ρέγκις. Μετά από ένα φλύαρο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς άλλη αξιοσημείωτη φάση στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – Πλέι άουτ: Ανατροπή, VAR και διπλό!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη ανέβασε ρυθμό και κυνήγησε την ισοφάριση. Το κατάφεραν στο 56’, αφού ο Λισγάρας έκανε το 1-1. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να είναι λίγο καλύτεροι. Μάλιστα προηγήθηκαν με εκπληκτικό γκολ του νεαρού Γκαργκαλατζίδη, αλλα ο Τζήλος το ακύρωσε για χέρι στην αρχή της φάσης, αφότου συμβουλεύτηκε το VAR. Όμως, κόντρα στην ροή του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το 1-2.  Ο Φερνάντεθ στο 85’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:  Λισγάρας (56’) – Ρέγκις (6’), Φερνάντεθ (85’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζήλος (Λάρισα), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΞΑΝΘΗ (Ν. Καραγεωργίου): Αμπάντ, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (Σόσα 80’), Τερκί (Γκαργκαλατζίδης 46’), Μουλέν, Φασίδης (Κοβάτσεβιτς 46’), Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον (Τζουρίτσκοβιτς 80’), Κάστρο (Φοσέ 54’).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Μουνάφο, Μπόρχα Φερνάντεθ, Κρέσπι, Σίτο (Μπελόκ 63’),  Ριέρα (Αλί Μπάμπα 83’), Λουίς Φερνάντεθ (Αλάγκμπε 90’.

Δείτε ακόμη:

Όλα μηδέν στη Λαμία
Χωρίς άγχος έγιναν… Αγγλοι Βόλος και Ατρόμητος
Η ανάρτηση του Πετρούνια για την Αγιά Σοφιά, τα λέει όλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις