Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Τελικός!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Τελικός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Ο Πανιώνιος με τον Παναιτωλικό σε παιχνίδι χωρίς αύριο - Νίκη σωτηρίας χωρίς να χρειαστεί να κυνηγήσει το +7 θέλει η Ξάνθη

11.07.2020 | 12:57

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Τέσσερις αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα των πλέι αουτ της Σούπερ Λιγκ. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε ένα «τελικό» για την παραμονή τους. Οι γηπεδούχοι είναι οι τελευταίοι του βαθμολογικού πίνακα με ένα βαθμό διαφορά από τους Αγρινιώτες. Η ομάδα της Πλατείας είναι αήττητη στα πλέι οφ, αφού έχει τρεις νίκες και δύο παιχνίδια. Με θετικό αποτέλεσμα, περνάει την Ξάνθη (σε πιθανό στραβοπάτημα των Ακριτών και εάν δεν πάρουν πίσω τους 7 βαθμούς) και βγαίνει έκτος της ζώνης του υποβιβασμού. Οπότε, απόψε η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ένα βαθμό διαφορά από την ασφαλή ζώνη. Διανύει μια κακή σεζόν και στο αποψινό παιχνίδι «παίζεται» η παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ. Μετά το restart, δεν έχει βρει ρυθμό και έχει 1 νίκη, 1 ήττα και 3 ισοπαλίες σε 5 παιχνίδια. Στη Νέα Σμύρνη καλείται να νικήσει τον σκληροτράχηλο Πανιώνιο, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Υπό το βάρος των εξελίξεων

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που μόνο οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Οι Ακρίτες βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά έχει το -7 (που θα επιδιωξει να καταπέσει πλέον αν και δεν προβλέπεται απο την απόφαησ του CAS). Σε κάθε περίπτωση κάνει μια κακή σεζόν και πρέπει να αντιδράσουν. Η ομάδα είναι επηρεασμένη από τις εξελίξεις, όμως πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Όμως, δεν θα χαριστεί σε κανέναν και θα παλέψει να πάρει μια νίκη γοήτρου, εναντίον της Ξάνθης.

Η Λαμία υποδέχεται την Λάρισα, στο ΔΑΚ Λαμίας, σε ένα ο παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την Λάρισα και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Έχουν ένα σερί δύο ισοπαλιών και θέλουν τη νίκη απόψε, μια νίκη που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία. Η ΑΕΛ είναι στην 3η θέση των πλέι άουτ και έχει σωθεί. Δεν έχει βρει ρυθμό και θέλει την νίκη που θα την κρατήσει πάνω από τους γηπεδούχους στην άτυπη κόντρα που έχουν.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Για το πρεστίζ

Ο Βόλος κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι στην 5η θέση των πλέι αουτ με οχτώ βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχουν σωθεί και απόψε θέλουν μια νίκη γοήτρου, αφού προέρχονται από την βαριά ήττα από τον Αστέρα. Από την άλλη, ο Ατρόμητος είναι δεύτερος στα πλέι αουτ και έχει εξασφαλίσει την παραμονή του. Θα βάλει δύσκολα στους Βολιώτες και θα παίξει για τη νίκη που θα τον φέρει στην πρώτη θέση (σε στραβοπάτημα του Αστέρα).

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ: Η άλλη πτυχή της απόφασης του CAS
Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η Ξάνθη
Βρίσκει …φωτιά ο Προμηθέας
Exit mobile version