Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σώου Μπαΐροβιτς!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σώου Μπαΐροβιτς!

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Ο Παναιτωλικός 0-2 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και δεν πέφτει απευθείας ό,τι κι αν γίνει την τελευταία αγωνιστική

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Στον «τελικό» της παραμονής, ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 0-2 από τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες πήραν μια πολύ σημαντική νίκη και εξασφάλισαν πως δεν θα υποβιβαστούν (τουλάχιστον απευθείας), αφού και με ήττα την τελευταία αγωνιστική θα έχει την ευκαιρία να μείνει στην κατηγορία μέσω των μπαράζ.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος μπορεί να έχασε (πρώτη ήττα στα πλέι αουτ), ωστόσο, δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, καθώς και η Ξάνθη ηττήθηκε. Με νίκη στην τελευταία αγωνιστική οι Νεοσμυρνιώτες έχουν πιθανότητα να οδηγηθούν σε μπαράζ, αν χάσει η Ξάνθη.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ο Μπαϊροβιτς πήρε το όπλο του

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Μπαΐροβιτς στο 40’ άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι νευρικές και δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Οι Αγρινιώτες ήταν λίγο ανώτεροι και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Μπαΐροβιτς με δεύτερο προσωπικό του γκολ (πέναλτι) έγραψε το τελικό 0-2 στο 49’. Στην συνέχεια δεν  άλλαξε κάτι με το παιχνίδι να τελειώνει με αυτό το σκορ.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπαΐροβιτς (40’, 49’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λ. Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας (Παπαγεωργίου 46’), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης (Άρσε 46’), Παπανικολάου, Τσιλούλης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Φερνάντες, Πάρρας, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης, Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο, Μπαΐροβιτς, Ντουάρτε, Ρόσα, Ντίας.

Δείτε ακόμη:

Όλα μηδέν στη Λαμία

Χωρίς άγχος έγιναν… Αγγλοι Βόλος και Ατρόμητος

Η ανάρτηση του Πετρούνια για την Αγιά Σοφιά, τα λέει όλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις