Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάιλι Τζένερ νέα: Οι εξωπραγματικές διακοπές σε θέρετρο φρούριο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάιλι Τζένερ νέα: Οι εξωπραγματικές διακοπές σε θέρετρο φρούριο

Κάιλι Τζένερ νέα: Διακοπές σε πολυτελές θέρετρο στη Γιούτα έκανε η διάσημη ιδιοκτήτρια του μεγάλου μπραντ καλλυντικών, σε μέρος που θυμίζει σεληνιακό τοπίο.

Κάιλι Τζένερ νέα: Σιγά – σιγά δεν είναι ότι δεν περιμένουμε κάθε πιο ιδιαίτερη επιλογή της Κάιλι Τζένερ. Επί της ουσίας, όσα χρόνια έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογένειά της, αφήνει τη φαντασία της να πάει σε άλλα επίπεδα και σε κάθε τομέα. Οι εμφανίσεις της αλλάζουν με τη φορά, τα πάρτι της είναι τέτοια που τα συζητάς όλον τον χρόνο και τα σπίτια στα οποία μένει -είτε είναι μόνιμη κατοικία της είτε για διακοπές- σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Σίγουρα αναρωτιέσαι πού υπάρχουν τέτοια μέρη και γιατί δεν είσαι κι εσύ εκεί. Αυτές τις μέρες, η μικρή κόρη των Kardashian – Jenner είπε να κάνει διακοπές στην Utah στο Colorado και να μείνει σε ένα θέρετρο που περιστοιχίζεται από τεράστιους πέτρινους βράχους.

Οι πόζες της Κάιλι με την μικρή της κόρη Στόρμι

 

Το εντυπωσιακό σκηνικό

Οι βράχοι είναι τόσο εντυπωσιακοί που είναι λες και έχει κάνει photoshop. Μαζί της φυσικά και η Stormi. Το Amangiri Resort είναι ένα κτίσμα που επιλέγει γενικά η οικογένεια των Kardashian, όπως η Kourtney με τον Scott Disick που έκαναν εκεί διακοπές με τα παιδιά τους λίγους μήνες πριν και την Kim που το είχε επισκεφτεί με τον Kanye το 2017. Το σίγουρο είναι ένα, oι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δημοσιεύσει αυτές τις μέρες σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς πρόκειται για ένα εξωπραγματικό μέρος.

Δείτε ακόμη

Τα δάκρυα της Μπίλι Έλις – Τι ρόλο έπαιξε ο Τζάστιν Μπίπερ (video)
Meghan Markle – Harry: Μεριμνούν για την φυλετική δικαιοσύνη και την ισότητα σε όλο τον κόσμο! (vid)
Το Forbes “καίει” την Κιμ Καρντάσιαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις