Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δήμαρχος Σεούλ – γραμματέας: Νεκρός, μετά από σεξουαλικό σκάνδαλο
ΚΟΣΜΟΣ

Δήμαρχος Σεούλ – γραμματέας: Νεκρός, μετά από σεξουαλικό σκάνδαλο

Δήμαρχος Σεούλ - γραμματέας: Ο 64χρονος δήμαρχος θεωρείτο επικρατέστερος για την αρχηγία του Φιλελευθέρου Κόμματος και την διεκδίκηση της προεδρίας της Νότιας Κορέας στις εκλογές σε τρία χρόνια.

Δήμαρχος Σεούλ – γραμματέας: Σοκ προκάλεσε στη Νότια Κορέα η είδηση του θανάτου του δημάρχου της πρωτεύουσας Σεούλ, μετά από καταγγελίες που έκανε η γραμματέας του ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά.  Ο δήμαρχος Παρκ Γουν Σον βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της Σεούλ. Το πρωί δεν πήγε στο γραφείο του και το κινητό του ήταν κλειστό, η κόρη του είπε ότι είχε λάβει προηγουμένως ένα μήνυμα από τον πατέρα της που την έκανε να πιστεύει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Προηγήθηκαν δημοσιεύματα ότι μια από τις γραμματείς του επρόκειτο να τον καταγγείλει σε τηλεοπτική εκπομπή, για σεξουαλική παρενόχληση. Η γραμματέας κατέθεσε μήνυση ότι ο δήμαρχος την παρενοχλούσε επί τρία χρόνια. Ο 64χρονος δήμαρχος θεωρείτο επικρατέστερος για την αρχηγία του Φιλελευθέρου Κόμματος και την διεκδίκηση της προεδρίας της Νότιας Κορέας στις εκλογές σε τρία χρόνια. Ο Παρκ, που ήταν δήμαρχος της Σεούλ από το 2011, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τεράστιες Διαδηλώσεις Υπό το Φως των Κεριών που οδήγησαν στην ανατροπή της προέδρου Παρκ Γκέουν-χιέ το 2017.

Δείτε ακόμη

Ασύλληπτη αγριότητα – Ξυλοκόπησαν φώκια για να βγάλουν φωτογραφίες τα παιδιά τους (vid)
Η ώρα της κρίσης για την Αγιά Σοφιά – “Χαστούκι” από την Unesco
Εργαζόμενος λιποθύμησε μπροστά στον Πρίγκηπα Κάρολο αλλά… στον κόσμο του (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις