Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυστραλία δολοφονία: 14χρονη σκότωσε 10χρονη
ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία δολοφονία: 14χρονη σκότωσε 10χρονη

Αυστραλία δολοφονία: Άγρια δολοφονημένο βρέθηκε ένα 10χρονο κορίτσι στην πόλη Gunnedah της Αυστραλίας και θύτης ήταν η 14χρονη ξαδέρφη της!

Αυστραλία δολοφονία: Άγρια δολοφονημένο βρέθηκε ένα 10χρονο κορίτσι στην πόλη Gunnedah της Αυστραλίας και θύτης ήταν η 14χρονη ξαδέρφη της! Το θύμα ανακάλυψε η μητέρα της έφηβης, που επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε την 10χρονη με κομμένο το λαιμό, μαχαιρωμένη πολλές φορές και την κόρη της να έχει εξαφανιστεί. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της και τελικά την βρήκε, με το κορίτσι να ομολογεί την αποτρόπαιη πράξη της.

Η 14χρονη προφυλακίστηκε και αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου ανηλίκων. Τα αίτια της δολοφονίας δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Η δολοφόνος δεν αρκέστηκε μόνο στις μαχαιριές αλλά χάραξε στο σώμα της άτυχης 10χρονης -που επισκέφτηκε την ξαδέρφη της για να περάσουν μαζί τις διακοπές- διάφορες λέξεις.

Αυστραλία δολοφονία: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη. «Είναι μια μικρή πόλη, όλοι αυτό συζητούν και ναι, όλοι είμαστε σοκαρισμένοι» είπε υπάλληλος κεντρικού ξενοδοχείου, που βρίσκεται κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε ακόμη

Η Πάρις Χίλτον “τρολάρει” εκλογές και Τράμπ
Ατιμωτική απόλυση για την πρεσβευτή και όλο το προσωπικό της αλβανικής πρεσβείας στην Αθήνα
Βίντεο: Ήρωας έπιασε με βουτιά παιδί που πέταξε η μητέρα του από φλεγόμενο κτίριο – Τη βρήκαν νεκρή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις