Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Βυθίζεται αύτανδρη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Βυθίζεται αύτανδρη

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Αστον Βίλα έχασε 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - “Αβολη” ισοπαλία που …βόλεψε Τότεναμ και Μπόρνμουθ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Άστον Βίλα. Υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε με 0-3. Στένεψαν τα περιθώρια για τους γηπεδούχους, που παρέμειναν στην προτελευταία θέση και θα πρέπει να κάνουν νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια. Από τη άλλη η Γιουνάιτεντ μείωσε στον ένα βαθμό από την Λέστερ και ονειρεύεται Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο ημίχρονο, οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον συνήθη ύποπτο, Μπρούνο Φερνάντες, με πέναλτι στο 27’. Ενώ, πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Γκρίνγουντ στο 45+5’.

Στο β μέρος, η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε διαχείριση δυνάμεων και έριξε τον ρυθμό της. Ενώ, η Άστον Βίλα έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει και να απειλήσει την Γιουνάιτεντ. Η οποία, πέτυχε και τρίτο γκολ στο 58’. Ο Πογκμπά με όμορφο σουτ έγραψε το τελικό 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μπόρνμουθ – Τότεναμ 0-0

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο παιχνίδι της Μπόρνμουθ με την Τότεναμ, στο 0-0. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση, ωστόσο, παρέμειναν στους 4 βαθμούς διαφορά από την ασφαλή ζώνη και συνεχίζουν να ελπίζουν. Ενώ, η Τότεναμ παρέμεινε στην 9η θέση, σε ισοβαθμία με την Μπέρνλι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε, σε σπρώξιμο στον Κέιν. Στο β μερος, δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι. Η Μπόρνμουθ κέρδισε πέναλτι στο 90’ που, όμως ακυρώθηκε ως φάουλ.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έβερτον – Σαουθάμπτον 1-1

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Έβερτον με την Σαουθάμπτον. Ο αγώνας έληξε 1-1, ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν επηρεάστηκαν βαθμολογικά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που καθόρισε το αποτέλεσμα. Στο 31’ ο Ντάνι Ίνγκς άνοιξε το σκορ για τους «άγιους». Όμως, η Έβερτον μπόρεσε να αντιδράσει και ο Ριτσάρλισον ισοφάρισε στο 43’. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

Δείτε ακόμη:

Το παραδοσιακότερο και αραιότερο τουρνουά του κόσμου γίνεται 143 ετών!
Στη φυσική έδρα της Γουλβς η ρεβάνς για Ολυμπιακό
Η Βερόνα υποδέχεται την Ιντερ με το μυαλό στο Γιουρόπα Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις