Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σκάλωσαν και τρέχουν!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σκάλωσαν και τρέχουν!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Νίκη χρυσάφι για τη Μαγιόρκα 2-0 τη Λεβάντε - Βάζει στο τσεπάκι εισιτήριο για Τσάμπιονς Λιγκ η Σεβίλλη

10.07.2020 | 01:26

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Κόλλησαν στο μηδέν, Εϊμπάρ και Λεγκανές. Δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από αυτό το παιχνίδι και τώρα τρέχουν να προλάβουν οι δύο ομάδες. Η Λεγκανές παρέμεινε στην προτελευταία θέση και τώρα κινδυνεύει περισσότερο. Ενώ, η Εϊμπάρ κράτησε μια διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο, κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με τη θέση της στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες ήταν νευρικές και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι. Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και να απειλούν. Όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ. Από την άλλη, οι «οπλουργοί» αρκέστηκαν σε ένα πιο παθητικό ρόλο και προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μαγιόρκα – Λεβάντε 2-0

Χρυσή νίκη πέτυχε η Μαγιόρκα με 2-0 απέναντι στην Λεβάντε. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι μείωσαν στον ένα βαθμό από την Αλαβές και είναι πλέον μια ανάσα μακριά από την παραμονή τους.  Η Λεβάντε ήταν αδιάφορη, ωστόσο, πάλεψε και έβαλε δύσκολα στην Μαγιόρκα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να είναι  αγχωμένες. Η Μαγιόρκα, ωστόσο, κατάφερε να πετύχει ένα πολυπόθητο γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Ερνάντεθ, στο 40’. Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις και να απειλούν. Το παιχνίδι καθάρισε ο Κούμπο στο 80’, γράφοντας το τελικό 2-0.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη: 1-2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη έκανε η Σεβίλλη, η οποία, επικράτησε με 1-2 της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε μια διαφορά έξι βαθμών από την Βιγιαρεάλ και κρατάει στα χέρια της, την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ, η Μπιλμπάο παρέμεινε στην 9η θέση με οχτώ βαθμούς διαφορά από τις θέσεις με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ με τον Κάπα, στο 28’. Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με τον Μπανέγα στο 69’. Πέντε λεπτά αργότερα κατάφεραν να περάσουν μπροστά. Ο Χανταντί έδωσε την νίκη στην ομάδα του στο 74’, γράφοντας το τελικό 1-2.

Δείτε ακόμη:

Το παραδοσιακότερο και αραιότερο τουρνουά του κόσμου γίνεται 143 ετών!
Στη φυσική έδρα της Γουλβς η ρεβάνς για Ολυμπιακό
Πούλησε Μπότη στην Ιντερ ο ΠΑΟΚ
Exit mobile version