Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / CAS – Oλυμπιακός: “Δεν αθωώθηκε”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

CAS – Oλυμπιακός: “Δεν αθωώθηκε”

CAS - Oλυμπιακός: Η αντίδραση Ολυμπιακού για την απόφαση του CAS μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας της ομάδας, Νίκου Γαβαλά

CASOλυμπιακός: Η απόφαση του CAS να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, τους 7 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν για την υπόθεση συνιδιοκτησίας με την Ξάνθη, έφερε αντιδράσεις στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού. Η αντίδραση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ήρθε μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας της ομάδας, Νίκου Γαβαλά. Ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν αθωώθηκε, ενώ άσκησε κριτική στον Γιώργο Σαββίδη.

Ο κ. Γαβαλάς υποστήριξε, πως, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δέχθηκε και τις δύο εφέσεις, του ΠΑΟΚ που αθωώθηκε από την υπόθεση με την Ξάνθη, αλλά και του Ολυμπιακού που επέτρεψε να είναι μπροστά σε όλα την διάρκεια της εκδίκασης από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ακόμα, ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, επέκρινε τον  αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ.

CAS – Oλυμπιακός: Η ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γαβαλά: “Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το CAS δέχθηκε μερικώς και τις δύο εφέσεις, τόσο του ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν αθώωσε για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας όσο και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώπιον της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τώρα ως προς τις παραβάσεις. Για την περίπτωση της Ξάνθης η οποία δεν άσκησε έφεση  είμαι σαφές ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και η αφαίρεση των 7 βαθμών παραμένει αφού κανείς δεν έχει αθωωθεί για πουλυιδιοκτησία”.

…”Παράλληλα είμαστε σε αναμονή του σκεπτικού της απόφασης του CAS που πρέπει να βγει πριν την εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων. Στην παρούσα φάση, κανείς δεν αθωώθηκε ούτε το CAS ακύρωσε την απόφαση της ΕΕΑ που διαπίστωσε την πουλυιδιοκτησία. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στις αναρτήσεις του κ. Γιώργου Σαββίδη. Καθώς ενώ έχει γίνει περίγελος ακόμα και στους οπαδούς της ομάδας του που βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω μας, δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει να συκοφαντεί χυδαία την ομάδα μας ακόμα και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης που τον έσωσαν από βέβαιο υποβιβασμό”.

CAS – Oλυμπιακός: “Από ποιο πρωτάθλημα η αφαίρεση…;”

…”Καλό θα ήταν να ενημερωθεί για την σημερινή απόφαση πριν πανηγυρίσει γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν αθωώθηκε αν και το CAS είχε την αρμοδιότητα να δικάσει την υπόθεση στην ουσία και να τον αθωώσει, αλλά τώρα θα πρέπει να δούμε από ποιο πρωτάθλημα τελικά θα αφαιρεθούν οι βαθμοί, από το τρέχον ή από το επόμενο” καταλήγει ο κ. Γαβαλάς.

Δείτε ακόμη:

Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η Ξάνθη
Απόφαση σταθμός του CAS, δικαίωσε τον ΠΑΟΚ, του επιστρέφονται οι 7 βαθμοί
Στη φυσική έδρα της Γουλβς η ρεβάνς για Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις