Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανελλήνιες 2020 ειδικό μάθημα: Με Αρμονία συνεχίζονται οι εξετάσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2020 ειδικό μάθημα: Με Αρμονία συνεχίζονται οι εξετάσεις

Πανελλήνιες 2020 ειδικό μάθημα: Στο μάθημα της «Αρμονίας» εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020, οι οποίες οδεύουν σταδιακά προς την ολοκλήρωσή τους.

Πανελλήνιες 2020 ειδικό μάθημα: Στο μάθημα της «Αρμονίας» εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020, οι οποίες οδεύουν σταδιακά προς την ολοκλήρωσή τους. Μετά την σημερινή εξέταση, αύριο Παρασκευή (10/7) θα ολοκληρωθεί ο κύκλος εξέτασης των ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2020 με το μάθημα Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

Την ίδια ώρα, αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν και οι βαθμολογίες των υποψηφίων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, αυτό αφορά τόσο τους υποψήφιους των Πανελληνίων 2020 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), όσο και αυτούς των Επαγγελματικών Λυκείων.

 

Πανελλήνιες 2020: Υγειονομικές εξετάσεις

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

 

 

Δείτε ακόμη

Μέχρι τις 21 Αυγούστου τα μέτρα για τον κορονοϊό
Δυο χρόνια είχε σχέση με τη 15χρονη ο δάσκαλος – Σοκ στην Ερέτρια, δήλωνε ερωτευμένος
Αρπαγή Μαρκέλλας: Σε τεστ DNA υπεβλήθη η 33χρονη, ρωτά επίμονα για την μικρή (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις