Ελλάδα κορονοϊός νέο κύμα: Νοέμβριο προς Δεκέμβριο η δεύτερη έξαρση του φονικού ιού στην χώρα μας

ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα κορονοϊός νέο κύμα: Νοέμβριο προς Δεκέμβριο η δεύτερη έξαρση του φονικού ιού στην χώρα μας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ελλάδα κορονοϊός νέο κύμα: Την εκτίμησή της ότι Νοέμβριο προς Δεκέμβριο αναμένεται να έχουμε τη δεύτερη έξαρση στης πανδημίας του κορονοϊού εξέφρασε η καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας, Αναστασία Κοτανίδου.

09.07.2020 | 14:14

Ελλάδα κορονοϊός νέο κύμα: Την άποψη της ότι το δεύτερο κύμα του κορονοϊού θα χτυπήσει την Ελλάδα «Νοέμβριο προς Δεκέμβριο γιατί τότε θα κλειστούμε μέσα σε κλειστούς χώρους» ανέφερε η καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Αναστασία Κοτανίδου. Όπως εξήγησε μιλώντας στον Θέμα 104,6, «έχουμε την τύχη στην Ελλάδα να έχουμε καλό κλίμα που μας βοηθάει να είμαστε για μεγαλύτερο διάστημα έξω, ώστε να μη συνωστιζόμαστε και να έχουμε αποστάσεις».

Όταν ρωτήθηκε για τα πανηγύρια, απάντησε ότι «ενέχουν κινδύνους γιατί γίνεται ένας τεράστιος συνωστισμός. Όταν συνωστίζονται 200, 300, 1.000 άτομα σε έναν χώρο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν υπάρχει ένας φορέας του ιού όπως αγκαλιάζονται θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα», ενώ σχετικά με το εμβόλιο κάλεσε τους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις ακόμα και με «φίλους ή την παρέα σας». «Κρατήστε αποστάσεις, αργότερα τα φιλιά και οι αγκαλιές. Όταν έρθει το εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κοτανίδου, η οποία είναι και μέλος της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας.

Δείτε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 36χρονη που έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου
Φρένο από τις 6 σε σταθμούς του μετρό, λόγω κινητοποιήσεων
Δολοφονία Μακρή: Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα – «Ήθελα να ξέρω τι τους δίνει τόση χαρά»
Exit mobile version