Serie A – Προαναγγελία: Ρεστα Ευρώπης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – Προαναγγελία: Ρεστα Ευρώπης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - Προαναγγελία: Κανένα περιθώριο γα γκέλα η Βερόνα αν θέλει να ελπιζει σε έξοδο στην Ευρώπη - Τρίποντο ασφάλειας αναζητά στην Σπαλ η Ουντινέζε

09.07.2020 | 15:33

Serie A – Προαναγγελία: Η Βερόνα αντιμετωπίζει την Ίντερ σε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι, στο Μπεντεγκόντι. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια καλή σεζόν και βρίσκονται στην 9η θέση. Έχει 7 βαθμούς διαφορά από την Μίλαν, που είναι 7η, και γλυκοκοιτάζει μια έξοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μετά το restart, η Βερόνα δεν έχει μπορέσει να βρεί ρυθμό, αφού έχει 2 νίκες, 2 ήττες και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες. Απόψε, μπορεί να έχει απουσίες, ωστόσο, θα είναι δύσκολο εμπόδιο για τους φιλοξενούμενους.

Από την άλλη, η Ίντερ κατέχει την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει δύο βαθμούς διαφορά από την Αταλάντα, που βρίσκεται στην 3η θέση. Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε, θέλει τη νίκη σήμερα για να μπορέσει να προσπεράσει την ομάδαα του Μπέργκαμο και να σιγουρέψει μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Serie A – Προαναγγελία: Μονοπλευρο ενδιαφέρον

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σπαλ υποδέχεται την Ουντινέζε σε ένα παιχνίδι, που μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ομάδα από την Φερράρα είναι η ουραγός του πρωταθλήματος και ουσιαστικά έχει πέσει. Έχει 8 βαθμούς διαφορά από την ασφαλή ζώνη και δεν έχει σοβαρές πιθανότητες σωτηρίας. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, διανύουν μια κακή σεζόν αλλά είναι εκτός ζώνης. Με πέντε βαθμούς διαφορά από τον υποβιβασμό. Ζητάει νίκη για να πάρει μια διαφορα ασφαλείας. Προέρχεται από ισοπαλία με την Τζένοα και σήμερα θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη:

Ντέρμπι αιωνίων στους τελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ
Καθάρισε ο Σουάρεζ για την Μπαρτσελόνα
Αταλάντα και Νάπολι ασταμάτητες σαν… τρένα!
Exit mobile version