Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Η μάχη του Μπέρμιγχαμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Η μάχη του Μπέρμιγχαμ

Πρέμιερ Λιγκ - Προαναγγελία: Αγκαλιάζει την πεντάδα και το Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη η Μάντσεστερ - Τελευταίες ελπίδες για 8άδα η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η Πρέμιερ Λιγκ.  Η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι, στο Βίλα Παρκ. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται την νίκη για να μειώσουν στον βαθμό από την ασφαλή ζώνη. Χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στο κυνήγι της παραμονής. Διανύουν μια πολύ κακή σεζόν και βρίσκονται στην 18η θέση με 27 βαθμούς. Η Βίλα σε πέντε παιχνίδια έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 5η θέση και έχει 55 βαθμούς. Μετά το restart, ανέβασε ρυθμούς και έχει ένα σερί τριών νικών, που θέλει να το αυξήσει. Χρειάζεται τη νίκη για να μπορέσει να μειώσει από την Λέστερ στον ένα βαθμό και να κυνηγήσει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπόρνμουθ αντιμετωπίζει την Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο. Είναι στην 19η θέση με 27 και χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη, για να μειώσουν στον ένα βαθμό από την Γουότφορντ, η οποία, είναι 17η και έχει 31 βαθμούς. Από την άλλη, η Τότεναμ είναι στην 10η θέση με 48 βαθμούς και πρέπει να κερδίσουν, για να μπορέσουν να μείνουν στο κυνήγι του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Έβερτον υποδέχεται την Σαουθάμπτον σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, στο Γκούντισον Παρκ. Τα “ζαχαρωτά” βρίσκονται στην 11η θέση και δεν έχει ιδιαίτερες βαθμολογικές βλέψεις. Θα “μονομαχήσουν” σε μια άτυπη κόντα. Οι “άγιοι” διανύουν μια μέτρια σεζόν και βρίσκονται στην 12η θέση, με ένα βαθμό διαφορά από τους γηπεδούχους. Θα παλέψουν για την νίκη σε ένα παιχνίδι γοήτρου.

Δείτε ακόμη:

Ντέρμπι αιωνίων στους τελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ
Καθάρισε ο Σουάρεζ για την Μπαρτσελόνα
Αταλάντα και Νάπολι ασταμάτητες σαν… τρένα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις