Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χαμένη ευκαιρία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χαμένη ευκαιρία

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Νίκες για Λίβερπουλ (1-3 στην Μπράιτον) και Μάντσεστερ Σίτι (5-0 τη Νιούκαστλ) - Τρίποντο Ευρώπης η Σέφιλντ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έχασαν, αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν τα “σφυριά”. Η Γουέστ Χαμ έχασε με 0-1 από την Μπέρνλι, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Γουέστ Χαμ παρέμεινε τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει άμεσα με εμπλοκή σε περιπέτειες σωτηρίας. Η δε Μπέρνλι ανέβηκε στην 8η θέση και γλυκοκοιτάζει μια ευρωπαϊκή θέση!

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν επιθετικά στο παιχνίδι. Ο Ροντρίγκεζ έκανε το 0-1 στο 38’. Στο β μέρος, η κατάσταση δεν άλλαξε και το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό. Η Γουέστ Χαμ έκανε φάσεις, όμως οι περισσότερες ήταν άστοχες. Στο 75’ η Μπέρνλι πέτυχε και δεύτερο γκολ, ωστόσο, ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR για οφσάιντ. Έτσι παρέμεινε το 0-1, για την Μπέρνλι.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σέφιλντ – Γούλβς 1-0

Η Σέφιλντ επικράτησε με 1-0 της Γούλβς, στο Μπράμαλ Λέιν. Με το αποτέλεσμα αυτό η Σέφιλντ ανέβηκε στην 7η θέση και ονειρεύεται Ευρώπη. Ενώ, η Γούλβς παρέμεινε στην 6η θέση και παρέμεινε στους 3 βαθμούς από την Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι ήτταν αμφίρροπο και την χρυσή νίκη στις “λεπίδες”, χάρισε ο Ίγκαν στο 93’, που με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 5-0

Επίδειξη δύναμης έκανε η Σίτι, που κατατρόπωσε με 5-0 την Νιούκαστλ. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Στο 10’ ο Ζεσούς άνοιξε το σκορ. Στο 21’ ο Μαχρέζ διπλασίασε τα τέρματα της Σίτι. Στο β μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με αυτογκολ του Φερνάντεζ στο 58’ και ο Σίλβα πέτυχε το πέμπτο στο 65’. Το τελικό 5-0 έγραψε για την Σίτι ο Στέρλινγκ στο 91’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μπράιτον – Λίβερπουλ 1-3

Η Λίβερπουλ υπέταξε με 1-3 την Μπράιτον σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Η ομάδα του Λιμανιού έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ, οι «γλάροι» παρέμειναν στην 15η θέση. Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν φουριόζοι και πριν το 10ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ στο 6’ και ο αρχηγός της, Χέντερσον, έκανε το 2-0 στο 8’. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Μπράιτον, ήταν να μειώσει στο 45’ με τον Τροσάρ. Στο β μέρος, οι δυο ομάδες έριξαν τον ρυθμό και στο 76’ ο Σαλάχ έκανε το τελικό 1-3.

Δείτε ακόμη:

Στο +4 η δεύτερη ΑΕΚ, το καθήκον της 2-0 με ΟΦΗ
Ο Παναθηναϊκός ψαλίδισε τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για τη 2η θέση
Έλειψε το κίνητρο, όχι όμως τα γκολ και το θέαμα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις