Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Μπαρτσελόνα: Νικ δε Γκρικ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Μπαρτσελόνα: Νικ δε Γκρικ!

Μπάσκετ - Μπαρτσελόνα: Σάρας και Καλάθης συναντιούνται ξανά και ονειρεύονται την κορυφη - Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο διεθνής γκαρντ

ΜπάσκετΜπαρτσελόνα: Κάτοικος Βαρκελώνης έγινε ο Νικ Καλάθης. Ο Έλληνας γκαρντ έγινε και επίσημα παίχτης της Μπαρτσελόνα. Το μεγάλο ντιλ ολοκληρώθηκε με τον Καλάθη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο (καλοκαίρι του 2023). Σήμερα το μεσημέρι, οι “μπλαουγκράνα” ανακοίνωσαν την απόκτηση του και αύριο αναμένεται να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τέστ. Ο 31χρονος θα ενταχθεί στο πανίσχυρο ρόστερ της Μπάρτσα και θα συνεργαστεί με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (με τον οποίον ήταν συμμπαίχτες), με στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Ο Καλάθης που έκανε μια καλή χρονιά με το “τριφύλλι” (13.3π., 9.1ασ. και 4.9ριμπ.), είναι ένας από τους κορυφαίους ποίντ γκαρντ στην Ευρώπη. O διεθνής γκαρντ έχει συνεργαστεί με τον “Σάρας” τις σεζόν 2009-10 και 2011-12, όταν ήταν συμπαίχτες στον Παναθηναϊκό. Έχουν άριστες σχέσεις εντός και εκτός παρκέ, ενώ, υπάρχει σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση μεταξύ τους.

Μπάσκετ – Μπαρτσελόνα: Την μπαγκέτα στον Ελληνα

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους δίνει το ελεύθερο στον Καλάθη, για την οργάνωση, εντός παρκέ, των αστέρων που θα συναντήσει στην Βαρκελώνη. Στο πρόσωπο του, ο 44χρονος τεχνικός βλέπει τον άνθρωπο, που θα καθοδηγεί το πανίσχυρο ρόστερ της Μπαρτσελόνα μέσα στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε πως στην Καταλονία, ο Καλάθης θα έχει συμπαίχτες αστέρες, όπως ο Νίκολα Μίροτιτς, Τομά Ερτέλ, Κόρι Χίγκινς, Άλεξ Αμπρίνες και αρκετούς άλλους. Ο στόχος λοιπόν της ομάδας είναι να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και να αγγίξει την κορυφή της Ευρώπης.

Δείτε ακόμη:

Το παραδοσιακότερο και αραιότερο τουρνουά του κόσμου γίνεται 143 ετών!
Στη φυσική έδρα της Γουλβς η ρεβάνς για Ολυμπιακό
Η Βερόνα υποδέχεται την Ιντερ με το μυαλό στο Γιουρόπα Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις