Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Η πολιτική με άλλη ματιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Η πολιτική με άλλη ματιά

Παραπολιτικά: Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο με την ιδιαίτερη ματιά του.

Παραπολιτικά: Την ποδοσφαιρική ομάδα, που είχε συγκροτηθεί το 2004, θα ξαναφτιάξει η ΝΔ με την συμμετοχή αρκετών βουλευτών, υπουργών, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού. Η ομάδα είχε συσταθεί το 2004, αλλά μετά από ένα χρόνο περίπου σταμάτησε τα παιχνίδια. Από εκείνη την ομάδα έχουν απομείνει ο πρωθυπουργός και ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Σταύρος Καλαφάτης. Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι, υιοθετήθηκε αμέσως και έτσι υπουργοί και βουλευτές μάλλον θα αρχίσουν πολύ σύντομα προπονήσεις για να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και να μη βρεθούν απροετοίμαστοι στον πρώτο αγώνα!

γράφει ο Γιάννης Ντσούνος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που πρωταγωνίστησε στο σποτ «Μένουμε Σπίτι», αποκάλυψε ότι ένα βράδυ καθόταν με τους φίλους και παρακολουθούσαν ένα βίντεο με την ταλαιπωρία 80 φοιτητών στην Αγγλία που είχαν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο. Τότε οι φίλοι του τον παρακίνησαν να πάρει τηλέφωνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εκείνος το έκανε. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, πήρε στο γραφείο και του απάντησαν ότι θα τον καλέσει ο πρωθυπουργός, πράγμα που έγινε πέντε λεπτά αργότερα. Όταν ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το πρόβλημα, εκείνος του είπε ότι το γνωρίζει ήδη και ότι έχει δώσει εντολή στον κ. Χαρδαλιά για την επίλυσή του ενώ έδωσε στον Σπύρο Παπαδόπουλο και το κινητό του τηλέφωνο.

Παραπολιτικά: Πώς θα το μάθουμε

Μας έλυσε και την απορία ο πρωθυπουργός για το πώς θα μάθουμε τον ανασχηματισμό. Όπως είπε σε συνέντευξή του, όταν αποφασίσει τις διορθωτικές αλλαγές που θα κάνει στην κυβέρνηση, θα το μάθουμε από τον ίδιο. Το πότε πάντως δεν το αποκάλυψε. Για δε τις εκλογές ούτε λόγος, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Όλα άσπρα

Τί διαπιστώθηκε από τις καταθέσεις Καλογρίτσα και τις σχέσεις του με την προηγούμενη κυβέρνηση; Ότι κάποιοι είχαν αδυναμία στο άσπρο χρώμα, αφού ο επιχειρηματίας περιγράφει κάποιους με τα προσωνύμια White House και White Ροrscha. Πολύ λευκό, ρε παιδί μου, σαν να μιλάμε για λευκές περιστερές, δεν νομίζετε;

Κοσμήματα προς πώληση

Αν κάποιος επισκεφθεί το site του ΜεΡα 25 θα δει μια διαφήμιση για πώληση αντικειμένων με την σφραγίδα του ΜεΡΑ 25. Μεταξύ των αντικειμένων υπάρχουν και κοσμήματα που έχουν σχεδιαστεί από την σύζυγο του Γιάνnη Βαρουφάκη Δανάη Στράτου. Όσοι λοιπόν επιθυμείτε, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και να επικοινωνήσετε για να μάθετε και τις τιμές των συλλεκτικών αντικειμένων και κοσμημάτων.

Δείτε ακόμη

ΚΙΝΑΛ: Γιατί ψηφίζουμε το νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις (video)
Θετικό πρόσημο στην κυβερνητική πορεία
Εξώδικο Βαξεβάνη στον Γεωργιάδη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις