Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Βαξεβάνης: Εξώδικο με φόντο τις αποκαλύψεις για Καλογρίτσα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Βαξεβάνης: Εξώδικο με φόντο τις αποκαλύψεις για Καλογρίτσα

Άδωνις - Βαξεβάνης: Για τα ερωτήματα που έθεσε o υπουργός Ανάπτυξης για την χρηματοδότηση του Documento σύμφωνα με τις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα.

Άδωνις – Βαξεβάνης: Εξώδικο έστειλε στον ‘Αδωνι Γεωργιάδη ο Κώστας Βαξεβάνης. Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει τα εξής: “Έλαβα εξώδικο από τον Κώστα Βαξεβάνη για τα ερωτήματα που έθεσα την Κυριακή βάσει των καταθέσεων στο Δικαστήριο του κ. Καλογρίτσα. Δεν έχω πρωτογενή γνώση, ο κ. Βαξεβάνης οφείλει να στραφεί δικαστικώς κατά του καταγγέλλοντος εάν τον συκοφαντεί. Ζητώ όμως τον έλεγχο των καταγγελιών”.

Υπενθυμίζεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητούσε από τον Κώστα Βαξεβάνη να απαντήσει εάν αυτό που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ο Χρήστος Καλογρίτσας είναι αληθές ή όχι. Ο Κώστας Βαξεβάνης οφείλει να απαντήσει εάν αυτό που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας στο Δικαστήριο ισχύει ή όχι. Δηλαδή, ότι από τα 3.000.000€ που με την μεσολάβηση του Νίκου Παππά, πήρε από την CCC, τα α 2.500.000€ τελικά τα έδωσε για να ιδρυθεί η εφημερίδα Documento. Ισχύει;»

Σχετικά, ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε ότι με τον Χ. Καλογρίτσα δεν ήταν ποτέ συνέταιροι και κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να «ρωτήσει τον συνέταιρό του, Τάκη Θεοδωρικάκο». Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε ότι ο κ. Βαξεβάνης όφειλε να ψάξει από πού προέρχονται τα λεφτά που μπήκαν στην εφημερίδα που τελικά αγόρασε, σημειώνοντας : «Διότι αν μπήκαν από εκεί που κατέθεσε ο Καλογρίτσας καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα «μικρό» προβληματάκι…»

Δείτε ακόμη

Νίκος Παππάς: Απορία ψάλτου… βηξ
Χαώδεις οι διαφορές σε νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll – 20,5% μπροστά το κυβερνών κόμμα
“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθει γρήγορα” – Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη, καλύπτει ξανά τον Παππά
Ντολμαδάκια, μπόμπες και πολύ ροκ στο Μαξίμου
“Με εκβιασμό πήρε τα 3 εκατ. από τους Χούρι ο ΣΥΡΙΖΑ για να τα δώσει στον Καλογρίτσα;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις