Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο ίνσταγκραμ: Αναστατώνει το διαδίκτυο με την τόπλες φωτογραφία της η νικήτρια του GNTM
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο ίνσταγκραμ: Αναστατώνει το διαδίκτυο με την τόπλες φωτογραφία της η νικήτρια του GNTM

Κάτια Ταραμπάνκο ίνσταγκραμ: Το γνωστό μοντέλο είναι λάτρης των social media και στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ποζάρει τόπλες στο φακό και τα likes πέφτουν... βροχή!

Κάτια Ταραμπάνκο ίνσταγκραμ: Η Κάτια Ταραμπάνκο η ο οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο γνωστό ριάλιτι GNTM, και ήταν μια από τις νικήτριες του διαγωνισμού, δεν σταματά να… βομβαρδίζει τα social media με τις sexy φωτογραφίες της. Αυτή την φορά λοιπόν το νεαρό μοντέλο φρόντισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία ποζάροντας topless, έχοντας ως αποτέλεσμα να αναστατώσει τους ακολούθους της. Η όμορφη Κάτια ως λάτρης του διαδικτύου ενημερώνει συνέχεια τους φαν της για το πως περνάει, αποσπώντας πολλά σχόλια θαυμασμού.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για να νέα της σχέδια, μιλώντας και για το ντεμπούτο της, στους «Θαλασσόλυκους» που θα προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. «Δεν το φοβάμαι. Θέλω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και να δείξω ότι καλά με επέλεξαν στην ομάδα», είχε πει χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ είχε αναφέρει πως όταν επιτραπούν και πάλι οι πτήσεις, θα πάει στη Γερμανία, για να ασχοληθεί με μόντελινγκ.

https://www.instagram.com/p/CCViLXlAZwh/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Η σέξι Μαλέσκου “πετσόκοψε” τον λογαριασμό της στο instagram – Μετά τη μεγάλη υπογραφή
1,1 εκατ. ευρώ ζητάει η Μίνα Αρναούτη, για το τροχαίο με τον Παντελίδη
Ο Αντώνης Σρόιτερ βγάζει το κουστούμι και φοράει το μαγιό του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις