Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου Ινστα: Η “Κρητικιά Μενεγάκη” δεν έχει πια το σέξι, “καυτό” προφίλ
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου Ινστα: Η “Κρητικιά Μενεγάκη” δεν έχει πια το σέξι, “καυτό” προφίλ

Ιωάννα Μαλέσκου Ινστα: H παρουσιάστρια υπέγραψε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Ιωάννα Μαλέσκου Ινστα: Η Ιωάννα Μαλέσκου, η… Μενεγάκη της Κρήτης, είναι η νέα μεταγραφή του ΣΚΑΪ, και φαίνεται πως ήδη υπέγραψε με το κανάλι του Φαλήρου. Οι φήμες που ήθελαν την Μαλέσκου να αναλαμβάνει μεσημεριανή εκπομπή στο κανάλι επιβεβαιώνονται. Ωστόσο, κάποιοι παρατήρησαν ότι ταυτόχρονα με την υπογραφή του συμβολαίου της, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε και σε μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.H παρουσιάστρια, διέγραψε πολλές φωτογραφίες από τον λογαριασμό της και τώρα έχει μόλις 44 δημοσιεύσεις. Παράλληλα, όμως, έκανε και πολλά unfollow με αποτέλεσμα να ακολουθεί μόλις 87 άτομα.

Πριν τις διαγραφές, ο λογαριασμός της Μαλέσκου ήταν γεμάτος από φωτογραφίες της με μαγιό αρκετά προκλητικές μάλιστα, αλλά και βιντεάκια από την εκπομπή που παρουσιάζει. Αποφάσισε, όμως, όπως φαίνεται να δημιουργήσει ένα νέο προφίλ, τώρα που της άνοιξαν την πόρτα σε ένα μεγάλο κανάλι.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου είχε συζητήσει και με τον Alpha, ώστε να πάρει τη θέση τη Ελένης Μενεγάκη, όμως, δεν τα βρήκαν. Έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, ενώ έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη. Στην Κρήτη πήγε ως δασκάλα δημοτικού αλλά τελικά ακολούθησε άλλη καριέρα. Κατάλαβε ότι της άρεσε ο χώρος της τηλεόρασης και έτσι έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο Κρήτη TV, όπου παρουσιάζει την εκπομπή Καλό Μεσημέρι, επί δυόμιση ώρες καθημερινά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις