Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ερέτρια δάσκαλος: Σε ερημικό νησάκι πιάστηκε ο 51χρονος με την ανήλικη μαθήτρια
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ερέτρια δάσκαλος: Σε ερημικό νησάκι πιάστηκε ο 51χρονος με την ανήλικη μαθήτρια

Ερέτρια δάσκαλος: Εκτιμάται ότι διατηρούσε τη σχέση με το 14χρονο κορίτσι, από τότε που εκείνη ήταν μαθήτρια στο δημοτικό.

Ερέτρια δάσκαλος: Στο φως της δημοσιότητας βγήκε και δεύτερη σύλληψη δασκάλου για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας. Αυτή τη φορά το περιστατικό είναι στην Ερέτρια της Εύβοιας και προηγήθηκε ανώνυμη καταγγελία στην εισαγγελία. Γονείς και μαθητές στην Ερέτρια είναι ανάστατοι καθώς στη νέα περίπτωση, ο δάσκαλος εκτιμάται ότι διατηρούσε τη σχέση με το 14χρονο κορίτσι, από τότε που εκείνη ήταν μαθήτρια στο δημοτικό που διδάσκει εκείνος. Σύμφωνα με το Mega, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία γυναίκα πήγε στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας και κατέθεσε γραπτώς ότι δάσκαλος, ετών 51, διατηρούσε ερωτική σχέση με ένα 14χρονο κορίτσι. Αμέσως δόθηκε εντολή και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τον εκπαιδευτικό, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η καταγγελία ευσταθεί.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με τη μαθήτρια. Η σύλληψή του, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε απ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, την ώρα που ο δάσκαλος βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι. Ο καθηγητής είχε απομονώσει τη μαθήτρια σε μια ερημική τοποθεσία, ένα νησάκι στην περιοχή όπου η πρόσβαση γίνεται μέσω πεζογέφυρας και είναι δημοφιλές μέρος για ζευγαράκια. Ο δάσκαλος οδηγήθηκε τόσο στον εισαγγελέα όσο και στον ανακριτή Χαλκίδας, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη. Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.Σημειώνεται ότι έχει οικογένεια και ασχολείται με τα κοινά, με τον διευθυντή του σχολείου όπου εργάζεται ο 51χρονος να δηλώνει ότι πρόκειται για πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ήδη, έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις