Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο – τελικός: Ριζούπολη κι επίσημα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο – τελικός: Ριζούπολη κι επίσημα

Κύπελλο - τελικός: Η Εκτελεστική Επιτροπή έδειξε Ριζούπολη και δεν ευνόησε μια από τις προτάσεις των πρωταθλητών που κινούνται νομικά!

Κύπελλοτελικός: Είναι επίσημο, έχουμε τελικό στην Ριζούπολη. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, επισημοποίησε το «Γεώργιος Καμαράς», ως έδρα του τελικού του κυπέλλου (26/7). Ο Ολυμπιακός έθεσε στο τραπέζι το «Γ. Καραϊσκάκης» και το «Κλ. Βικελίδης» αλλά η πρότασή του δεν ευνοήθηκε. Θυμίζουμε, ότι από την προηγούμενη εβδομάδα, η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής ήταν ο τελικός με την ΑΕΚ να διεξαχθεί στην Ριζούπολη, στις 26 Ιουλίου στις 21:00. Ενώ, είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει η απόφαση, παρά τις αντιδράσεις των Πειραιωτών (είχε προβεί σε ανακοίνωση).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Εκτελεστική Επιτροπή πέρασε την εισήγηση την Τετάρτη με 12 ψήφους υπέρ, 4 παρών ( από τους Μπουτσικάρη, Γκαγκάτση, Ασλανίδη και Γραμμένο) και μια αρνητική ψήφο έδωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης. Εντύπωση προκάλεσαν οι έδρες που πρότειναν οι «ερυθρόλευκοι». Πιο συγκεκριμένα, είχαν προτείνει το «Καραϊσκάκης» το «Βικελίδης» και το Παγκρήτιο, στο οποίο δεν ήταν δυνατό να γίνει, λόγω έργων.

Κύπελλο – τελικός: Κινούνται νομικά οι πρωταθλητές

Η αντίδραση του Ολυμπιακού είναι έντονη… Με την ομάδα του Πειραιά να θέλει να τραβήξει το θέμα. Αφού, όπως φαίνεται θέλουν να κινηθούν νομικά, εναντίον όσον ψήφισαν υπέρ της Ριζούπολης για τον τελικό με την ΑΕΚ. Στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού υπαινίσσονται ότι υπήρξε δόλος για την επιλογή του γηπέδου, αφού όπως δηλώνουν, οι άνθρωποι της ΕΠΟ παραδέχτηκαν πως δεν έχουν γίνει έλεγχοι για την καταλληλότητα του γηπέδου. Ενώ, ανέφεραν πως θα κινηθούν κατά της ΕΠΟ, αν υπάρξει τραυματισμός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Δείτε ακόμη:

Super League: Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ οι μάχες για τη δεύτερη θέση
Winmasters: Άρης – Ολυμπιακός με Δεύτερη Ευκαιρία!
Ήττες οι πρωτοπόροι, δεν αλλάζει πια τίποτα στη μάχη για το σκουντέτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις