Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: ΒΑΡντΙΑ ΓΚΕΛΑ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: ΒΑΡντΙΑ ΓΚΕΛΑ!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Με γκολ του Βάρντι στο 84’ η Λέστερ ουσιαστικά εξασφάλισε το Τσάμπιονς Λιγκ και άφησε την Αρσεναλ μάλλον οριστικά έξω

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χαλάστρα στα όνειρα της Άρσεναλ γα μάχη μέχρις εσχάτων για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Λέστερ. Οι κανονιέρηδες υποδέχτηκαν τις αλεπούδες στο Έτιχαντ και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο στο 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Άρσεναλ βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την 5η Γιουνάιτεντ, ενώ η Λέστερ έπεσε στην 4η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την Τσέλσι.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Ομπαμεγιάνκ, στο 21’. Στο β μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως η αποβολή του Ενκέτια στο 75’, έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους. Η Λέστερ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Βάρντι, στο 84’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γουότφορντ – Νόριτς 2-1

Μεγάλη ευκαιρία για την παραμονή της έχασε η Νόριτς. Από την άλλη, με τη νίκη της 2-1 η Γουότφορντ κρατάει στα χέρια της, την σωτηρία της. Οι γηπεδούχοι με το αποτέλεσμα αυτό έφτασαν τους 31 βαθμούς και έχουν  απόσταση τεσσάρων βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Νόριτς μπήκε με το «μαχαίρι» στα δόντια και άνοιξε το σκορ στο 4’ με τον Μπουεντία. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε για λίγο, αφού ο Ντόουσον ισοφάρισε σε 1-1, στο 10’.

Στο β μέρος, οι «σφήκες» μπόρεσαν να πετύχουν την ανατροπή στο 59’. Ο Γουέλμπεκ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με ψαλιδάκι σφραγίζοντας την νίκη της Γουότφορντ (το πρώτο του με την ομάδα). Με αυτό το αποτέλεσμα, οι ελπίδες της Νόριτς για παραμονή ουσιαστικά χάνονται.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι: 2-3

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε από την Τσέλσι με 2-3. Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 6’ άνοιξαν το σκορ με τον Ζιρού. Δεν σταμάτησαν εκεί και στο 27’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Πούλισιτς. Οι γηπεδούχοι, μείωσαν προσωρινά σε 1-2 με τον Ζάχα, στο 34’. Στο β μέρος, ο Άμπραχαμ διπλασίασε ξανά την διαφορά σε 1-3 (στο 71’). Η χαρά κράτησε λίγο, αφού ο Μπεντέκε έκανε το τελικό 2-3, στο 72’.

Δείτε ακόμη:

Η Σοσιεδάδ ξόδεψε βαθμούς, όχι όμως και ελπίδες Ευρώπης
Οι καλύτερες ομάδες προσφέρουν θέαμα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports
Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις