Πανελλαδικές 2020 – Θέματα Γαλλικών: Αυτά είναι τα θέματα του ειδικού μαθήματος

ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2020 – Θέματα Γαλλικών: Αυτά είναι τα θέματα του ειδικού μαθήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Πανελλαδικές 2020 - Θέματα Γαλλικών: Δημοσιοποιήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης, τα θέματα που «έπεσαν» στο ειδικό μάθημα των Γαλλικών.

07.07.2020 | 10:57

Πανελλαδικές 2020 – Θέματα Γαλλικών: Δημοσιοποιήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης, τα θέματα που «έπεσαν» στο ειδικό μάθημα των Γαλλικών, στο οποίο εξετάστηκαν οι υποψήφιοι στο πλαίσιο των  Πανελλαδικών.

Δείτε τα θέματα στο μάθημα των Γαλλικών

ΘΕΜΑΤΑ _ ΓΑΛΛΙΚΑ

Το αυριανό πρόγραμμα

Αύριο Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται με το μάθημα των Ισπανικών. Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

 

Για τις Υγειονομικές Εξετάσεις και της Πρακτικής Δοκιμασίας

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου. Όσοι απόφοιτοι  διεκδικούν την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ με τη διαδικασία του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασής τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και πρακτικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ.

Δείτε ακόμη

Εμπρησμοί αυτοκινήτων τα ξημερώματα στην Βουλιαγμένης (video)
Στα κρατητήρια του «Ελ. Βενιζέλος» 17 Ουκρανοί – Αγνόησαν την απαγόρευση, οργισμένες καταγγελίες
Πανελλήνιες 2020: Στα Γαλλικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοιΤΟΥ
Exit mobile version