Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καθηγητής Ηλιούπολη: 45χρονος είχε σχέση με ανήλικη μαθήτρια
ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής Ηλιούπολη: 45χρονος είχε σχέση με ανήλικη μαθήτρια

Καθηγητής Ηλιούπολη: Θρίλερ στα νότια προάστια με σάτυρο καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος συνελήφθη γιατί είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια.

Καθηγητής Ηλιούπολη: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 45χρονος καθηγητής Γυμνασίου στα νότια προάστια διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτρια. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών, συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, μετά από καταγγελία της μητέρας της 15χρονης. Ο 45χρονος, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε το κορίτσι πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση.

Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα. Προχθές, όταν η μητέρα της 15χρονης τούς είδε τυχαία, ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές και ακολούθησε η σύλληψή του. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα, ο καθηγητής είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.Οι πληροφορίες λένε ότι ο 45χρονος προσέγγισε το κορίτσι πριν έναν χρόνο και μετά από επίμονο φλερτ, τελικά καταφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Εναν χρόνο αργότερα την έπεισε να προβούν σε ερωτική επαφή. Στο κινητό τηλέφωνο της μαθήτριας βρέθηκαν φωτογραφίες τους.

Δείτε ακόμη

Κύκλωμα-μαμούθ: Αποκαλύψεις για επίορκους αστυνομικούς – Λαθρανασκαφές, λαθραία τσιγάρα και διαβατήρια

Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο αγοράκι – Έπεσε από καρότσα φορτηγού
Ανησυχία μετά τα 43 κρούσματα – Καλά τα αντανακλαστικά, “αλλά”
Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω – Σκότωσε τον γιο του κι αυτοκτόνησε (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις