Serie A – προαναγγελία: Χωρίς περιθώρια!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Χωρίς περιθώρια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Για την "ζωή" της η Λέτσε, για Ευρώπη η Μίλαν, τελευταία ευκαιρία για το σκουντέτο Λάτσιο και Γιουβέντους

07.07.2020 | 14:22

Serie A – προαναγγελία: Δύο αγώνες περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα της Serie Α. Η Λέτσε κοντράρεται με την Λάτσιο  εντός έδρας. Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 18η θέση με 25 βαθμούς. Η νίκη είναι ζωτικής σημασίας. Αφού, με το θετικό αποτέλεσμα «βγαίνουν» από την  ζώνη του υποβιβασμού και παίρνουν το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονής. Η Λέτσε έχει ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών και πρέπει να αντιδράσει, για να συνεχίσει να ονειρεύεται την σωτηρία της.

Η Λάτσιο είναι 2η με 68 βαθμούς. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει κοντά ή και να μειώσει την διαφορά με την Γιουβέντους, που αγωνίζεται λίγο αργότερα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα με την Μίλαν. Πρέπει να «ξυπνήσουν» και να πάρουν τη νίκη, που, θα της δώσουν ψυχολογία για την συνέχεια.

Serie A – προαναγγελία: Πρόβα τίτλου στο Μιλάνο

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μίλαν υποδέχεται την Γιουβέντους, στο Σαν Σίρο. Οι γηπεδούχοι είναι στην 7η θέση με δύο βαθμούς διαφορά από την Νάπολι. Από το σημερινό παιχνίδι θέλουν μια νίκη γοήτρου, αφού κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Προέρχεται από νίκη με την Λάτσιο και θέλει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί. Από την άλλη, η Γιούβε είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς διαφορά από τους Ρωμαίους. Έχει τον πρώτο λόγο στο κυνήγι του τίτλου. Έχουν ένα σερί τεσσάρων νικών και θέλουν να το αυξήσουν.

Δείτε ακόμη:

Η Σοσιεδάδ ξόδεψε βαθμούς, όχι όμως και ελπίδες Ευρώπης
Οι καλύτερες ομάδες προσφέρουν θέαμα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports
Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο
Exit mobile version